reuters
JOŠ JEDAN KORAK U VEZI

Meghan Markle je ipak pozvana: Nova djevojka princa Harrya dolazi na kraljevsko vjenčanje

Otkako je glumica Meghan Markle objavila da gasi svoj blog The Tig, svi s nestrpljenjem iščekuju idući korak u kraljevskoj vezi – zaruke zvijezde serijala "Face" i princa Harryja.  

Stvari su se nastavile razvijati u tom smjeru: Markle je otkrila da je prekinula suradnju s kanadskim brendom Reitman za koji je nosila i dizajnirala dvije kolekcije, što su mnogi protumačili kao još jedan znak da glumica sređuje sve svoje poslovne odnose prije nego se pridruži kraljevskoj obitelji u Londonu. Naime, princ Harry već neko vrijeme požuruje renoviranje stana za njih dvoje u sklopu Kensingtonske palače, a američka glumica trenutačno snima svoju posljednju sezonu serijala "Face" u Torontu, navodno kako bi, čim završi, mogla preseliti u London.

Ipak, nakon svih vijesti koje ukazuju na to da je Markle spremna svoj život podrediti kraljevskim protokolima, stigla je i ona da će Meghan Markle ipak prisustvovati vjenčanju Pippe Middleton, mlađe sestre vojvotkinje Catherine. S obzirom na vrlo strog protokol, djevojka princa Harryja neće biti prisutna na samoj ceremoniji koja će biti održana 20. svibnja u crkvi sv. Marka u mjestu Englefield, nedaleko od doma obitelji Middleton u kojem će se potom održati primanje. Ulaz joj je "zabranjen" jer nije udana niti zaručena za britanskog princa, iako par ima još nekoliko tjedana da to promijeni. Ipak, Markle je pozvana na svečano primanje, zbog čega je zatražila pauzu na snimanju nove sezone serijala "Face".

Vjenčanje Pippe Middleton neće biti prvo za kraljevski par: Meghan Markle i princ Harry prisustvovali su vjenčanju njegovog najboljeg prijatelja na Jamajci, kada su i krenula šuškanja da će se par već ove godine zaručiti.

Linker
23. travanj 2024 21:15