Profimedia
spice girls manija

Mel B vs. Victoria Beckham: Nastavlja se gotovo dvadeset godina stara svađa

Nakon što je Victoria Beckham napustila bend da bi gradila karijeru u modnoj industriji, sada hitove najpopularnijeg ženskog benda svih vremena koristi za vlastitu promociju, smatra bivša 'spajsica' Mel B.

Izgleda da netrpeljivost između Posh i Scary Spice gotovo dvadeset godina nakon raspada grupe Spice Girls ne jenjava: Melanie Brown je navodno bijesna na svoju nekadašnju kolegicu zato što je nakon godina bježanja od nasljeđa hit grupe iz devedesetih odjednom prigrlila svoju glazbenu prošlost i to kako bi, smatra, napravila promociju vlastitog modnog brenda.

Excited! My secret filming with @j_corden airs tonight on the @latelateshow ! X vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Povod "svađi" je dizajneričino gostovanje u hit serijalu Carpool Karaoke u kojem je s komičarom Jamesom Cordenom zapjevala hitove svog nekadašnjeg benda, nedugo nakon što je hit "Spice Up Your Life" iskoristila kao glazbenu podlogu u reklami za kolekciju koju je kreirala za američki lanac trgovina Target.

Ta situacija ne bi toliko razljutila Scary Spice, tvrde izvori bliski pjevačici, da upravo Victoria nije ta koja ne želi sudjelovati u ponovnim okupljanjima benda što ostale članice priželjkuju (uz iznimku nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu 2012). Štoviše, Mel B, Geri (koja je prva napustila skupinu) i Emma Bunton čak su osnovale grupu Gem, svojevrsni reunion Spice Girlsa u krnjem sastavu.

SPICE WORLD, Melanie Brown as Scary Spice, Emma Bunton as Baby Spice, Melanie Chisholm as Sporty Spice, Geri Halliwell as Ginger Spice, Victoria Beckham as Posh Spice, 1997, (c)Columbia Pictures/courtesy Everett Collection, Image: 98185039, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Spice Girls 1997. na vrhuncu slave

Također, Geri Halliwell (danas Horner) navodno priželjkuje još jednu oproštajnu turneju, što Victoria Beckham sustavno odbija naglašavajući kako su pjevački dani iza nje. Ako se nas pita, nadamo se da će se uskoro predomisliti.

Linker
11. travanj 2024 21:48