Zahvalna je!

Mia Dimšić se oglasila prvi put na instagramu nakon nastupa na Eurosongu: ‘Ljudi, što da kažem?‘

Iako predstavnicu Hrvatske nećemo gledati na torinskoj pozornici u finalnoj večeri, čini se kako je mlada glazbenica to dobro podnijela, a obožavateljima se obratila u pozitivnom tonu.

Nakon što smo doznali da se Hrvatska nije plasirala u finale Eurosonga, mnogi su s nestrpljenjem očekivali prve reakcije naše predstavnice Mije Dimšić. Mia, čiji su nastup u polufinalnoj večeri pohvalili obožavatelji Eurosonga diljem svijeta, oglasila se na društvenim mrežama te poslala pozitivnu poruku.

"Ljudi, što da kažem? Hvala vam, hvala vam, hvala vam milijun puta! Eurovizijo, volimo te! Želimo svu sreću svima koji će nastupiti sutra i u subotu... Bilo mi je zadovoljstvo sve vas upoznati i tulumariti s vama", napisala je Mia u opisu objave na svom Instagram profilu na engleskom jeziku, a putem storyja je objavila snimku na kojoj veselo pozira sa svojim timom te još jednom svima zahvalila.

Čitajte i: Dojmovi nakon polufinala: ‘Mia je izgledala prekrasno, žao mi je što nije prošla dalje i što se povijest ponavlja‘

Mijini su fanovi razočarani što pjesmu Guilty Pleasure nećemo slušati i u finalnoj večeri, baš kao što je to bio slučaj s hrvatskim predstavnicima posljednjih pet godina.

image

Još nije poznato koliko je bodova Mia uspjela prikupiti.

PIOVANOTTO MARCO/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Iako smo prve polufinalne večeri doznali koji će natjecatelji nastupiti u finalu, još nije poznato koliko je bodova u polufinalu Mia uspjela prikupiti niti koliko joj je falilo do plasmana, a to bismo trebali doznati po završetku natjecanja.

Miju su putem komentara podržale i naše prethodne eurovizijske predstavnice, Franka Batelić i Albina Grčić.

Linker
16. travanj 2024 14:11