POZNATI NA JADRANU

Michael Jordan na jahti u Splitu uživa sa suprugom Yvette Prieto: Za odmor si je nabavio piće u vrijednosti 100.000 dolara

Vijest o tome da je Jordan u Splitu iznenadila je mnoge. S tjelohraniteljima je prošetao gradom, a potom se navečer smjestio u luksuznu jahtu na Zapadnoj obali. Najam jahte stoji milijun eura tjedno.

Košarkaška legenda Michael Jordan odabrao je Split kao svoju ljetnu destinaciju, a njegov dolazak iznenadio je brojne Splićane, kao i turiste koji dolaze na Zapadnu obalu ne bi li tek nakratko vidjeli sportskog velikana. Tamo je usidrena njegova luksuzna jahta koju je iznajmio za provod Jadranom, a u nedjelju u popodnevnim satima s privatnim zrakoplovom sletjeo je u splitsku zračnu luku. Odlično raspoložen, navečer je svim okupljenima ispred jahte srdačno mahao, a našem se fotografu nasmijao u objektiv. Svi su zapazili i njegovu cigaru. Kako piše Slobodna Dalmacija, sa sobom je navodno ponio i 25 boca luksuznog pića, odnosno Clase Azul Plata tequile. Jedna boca stoji otprilike 4000 dolara.

image
Bilo je odlično raspoložen.
SASA BURIC/CROPIX CROPIX

image
Jahta
SASA BURIC/CROPIX

Za provod u Hrvatskoj iznajmio je jahtu O'Pari, čiji tjedni najam stoji milijun eura. Može primiti 12 gostiju, dugačka je 95 metara i izgrađena prošle godine. Uz brojne tjelohranitelje, Jordan na njoj boravi sa suprugom Yvette Prieto. Osim na jahti, mnogobrojni Splićani snimili su ga u šetnji gradom i odmah prepoznali košarkašku legendu koja bi se u gradu pod Marjanom mogla susresti i s bivšim suigračem Tonijem Kukočom s kojim je igrao u Bullsima, a o kojem je govorio i u Netflixovoj dokumentarnoj seriji "The Last Dance". Iako se Kukoč kao Europljanin na početku morao izboriti da ga u svojoj momčadi prihvate američki košarkaši, danas je s Jordanom u prijateljskim odnosima, a upravo će Jordan 11. rujna tijekom protokola Košarkaške kuće slavnih Tonija izvesti na binu.

image
Uživa na jahti O'Pari.
SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Legenda košarke Michael Jordan stigao u Split! Za uživanje u Hrvatskoj iznajmio luksuznu jahtu

Prošlo ljeto Split je posjetio također košarkaški velikan Magic Johnson, a iznajmio je 85 metara dugu jahtu "Aquilu" s kojom je plovio Jadranom. U ljeto 2019. godine legendarni i svestrani DJ Shaquille O'Neal nastupao je klubu Noa na Zrću, a izgleda da je preporuka NBA legendi i Jordana napokon dovela u Hrvatsku.

image
Najam stoji milijun eura tjedno.
SASA BURIC/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Svjetska elita na Jadranu: Austrijski kancelar Sebastian Kurz nije odolio Rovinju, Federer Lošinju, a Ford i Bryantice Dubrovniku

Linker
18. travanj 2024 09:54