Profimedia, TEMP Rex Features
Ljubav koja traje

Michaelu Douglasu i Catherine Zeti-Jones još mnogi zavide na odnosu

Za glumicu Catherine Zeta-Jones (49) i glumca Michaela Douglasa (74) su godine samo broj. Upoznali su se prije dvadeset godina i danas se vole kao i prvog dana, što pokazuju svakim javnim pojavljivanjem.

Unatoč razlici u godinama, Catherine Zeta Jones i Michael Douglas jedan su od najdugovječnijih holivudskih parova. U braku su već dva desetljeća, a da je iskra između njih još uvijek postojana potvrdili su i na dodjeli SAG nagrada gdje su zajedno pozirali na crvenom tepihu.

Par se upoznao na filmskom festivalu 1996. godine, kada je glumica promovirala svoj film 'Zorro: Maskirani osvetnik', a zaručili su se tri godine kasnije. To što je glumac stariji 25 godina od početka je bila glavna tema u medijima, no za njih to nikada nije bio problem.

'Stariji muškarci i mlađe žene su oduvijek bili zajedno. Kad mi je mama pričala o muškarcima i ljubavi, nikada nije spominjala da su godine presudne', izjavila je jednom prilikom glumica.

Los Angeles, CA  - Celebrities attend The 25th Annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California.

Pictured: Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones

BACKGRID USA 27 JANUARY 2019, Image: 410688044, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

'Smiješno je, jer su Michael i moji roditelji istih godina, ali oni nikada nisu dovodili u pitanje razliku između nas dvoje', nadodala je.

Na dodjeli koja se održala u Los Angelesu glumac je komentirao svoj odnos s Catherine i raznježio srca publike. 'Prvi put kad sam je upoznao rekao sam joj da ću biti otac njezine djece. Tada sam saznao i da imamo rođendan na isti dan, samo je nekoliko godina razlike', rekao je. 'Još kad sam čuo da igra golf, rastopio sam se', kazao je kroz šalu glumac.

Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones during
Profimedia, Hollywood Archive
Michael Douglas i Catherine-Zeta Jones, 2000. godine

'On je najbolji čovjek kojeg znam i jako volim njegov smisao za humor. On mi je najbolji prijatelj i jako sam ponosna što sam večeras s njim ovdje', rekla je lijepa glumica.

Linker
18. travanj 2024 08:50