SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
presretna je

Michelle Williams: Slavna glumica u petom desetljeću čeka treće dijete i donosi važnu odluku

Za glumicu je roditeljstvo ultimativan kreativan čin, a zbog trudnoće je odlučila do daljnjeg ne raditi.

Za glumicu je roditeljstvo ultimativan kreativan čin, a zbog trudnoće je odlučila do daljnjeg ne raditi.

Američka glumica Michelle Williams (41) s veseljem je objavila da čeka svoje treće dijete. Šesnaestogodišnju kćer Matildu dobila je u vezi s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom kojeg je upoznala na snimanju filma 'Brokeback Mountain'.

Uloga žene koja otkriva da joj je suprug zaljubljen u drugog muškarca donijela joj je globalnu slavu i prvu od četiri nominacije za filmsku nagradu 'Oscar'. Veza s Ledgerom potrajala je samo dvije godine, a ponovnu sreću pronašla je s redateljem i producentom Thomasom Kailom (44). Par ima dvogodišnjeg sinčića Harta koji je bio u maminom trbuhu kada se par početkom 2020. vjenčao.

image

Glumica s kćeri Matildom koju je dobila u braku s Heathom Ledgerom

ELDER ORDONEZ/ INSTAR IMAGES/ PROFIMEDIA

''Presretna sam jer je nevjerojatno da nešto što žarko želite ponovo moguće. To je velika sreća za našu obitelj'' komentirala je za američki magazin Variety vijest o trudnoći.

Osvrnula se i na rođenje sinčića koji je na svijet došao usred pandemije.

''Njegovo rođenje bilo je podsjetnik da život unatoč svemu ide dalje. Svijet u kojem se rodio nije bio onakav kakav smo željeli da bude, ali on to ionako ne zna. Okružen je ljubavlju i raste sretan i znatiželjan otkrivajući svijet oko sebe.''

image

Michelle Williams i Thomas Kail sa sinčićem rođenim usred pandemije

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Čitajte i: Upoznajte Cleu: Charlize Theron u novim će nastavcima Doktora Strangea glumiti njegovu novu ljubav

Glumica je i otkrila da planira napraviti pauzu od glume za vrijeme trudnoće jer je jednostavno preumorna, a i obitelj joj je ionako na prvom mjestu.

''Ne postoji ništa ljepše nego odgajati dobru djecu. To je nešto čemu sam istinski predana i dobar odgoj smatram vrhunskim kreativnim činom'', rekla je Williams.

Zato će novi projekti ove iznimno uspješne i pomalo samozatajne glumice biti na čekanju barem dok nova beba koja stiže na jesen malo ne stasa.

Linker
26. travanj 2024 08:27