Profimedia, AKM-GSI
začin braku

Mila i Ashton: Čvrsti stisak u rijetkom izlasku bez djece

Svijet više i ne zna govoriti o Mili bez Ashtona i Ashtonu bez Mile... a čvrstu je povezanost slavni glumački par pokazao i čvrstim stiskom ruku na koncertu grupe U2 u Forumu u Inglewoodu

Privatni život Mila Kunis i njezin suprug Ashton Kutcher ljubomorno čuvaju za sebe i trude se da ih šira javnost prvenstveno percipira kroz njihovo profesionalno djelovanje. I dok djecu sklanjaju od bliceva fotoaparata, u intervjuima ipak zastupaju vlastite stavove kad je odgoj u pitanju. Oboje ističu da ne žele da im djecu podižu dadilje, niti žele da njihovi klinci znaju da su im roditelji bogati, već ih uče da budu skromni. Pa ipak, upravo su u privatnom smislu Mila i Ashton najzanimljiviji - paparazzi ih prate u stopu i tu i tamo ipak uhvate s preslatkim mališanima u igri u nekom od parkova u blizini njihova doma u Los Angelesu.

Ovaj put slavni je par djecu odlučio ostaviti u sigurnim rukama te su otišli na koncert irske rock skupine U2 koji se održao u Forumu u gradu Inglewoodu nedaleko od Los Angelesa. Par se pojavio u casual odjeći - Mila je bila u tajicama, hoodici i starkama, a Ashton u trapericama, jednostavnoj majici i tenisicama Adidas. Prije ulaska u Forum nisu ispuštali jedan drugoga iz ruku te su bili dobro raspoloženi. Na koncertu je bilo još slavnih osoba pa je tako viđen i glumac Brad Pitt.

Irski bend je na turneji nazvanoj 'Experience and Innonence ' po SAD-u, a na europsko tlo bi se trebali vratiti u kolovozu.

Inglewood, CA  - Mila Kunis and Ashton Kutcher have date night at the U2 Concert at the Forum in Inglewood. The pair keep close after rocking out to the legendary band.

Pictured: Mila Kunis, Ashton Kutcher



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 372027227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Mila Kunis and Ashton Kutcher attend U2 concert at the Forum in Los Angeles, California
<P>
Pictured: Mila Kunis and Ashton Kutcher
<B>Ref: SPL1699320  160518  </B><BR/>
Picture by: Jameson Bedonie / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jameson Bedonie / Splash News

Mila i Ashton imaju dvoje zajedničke djece: Wyatt Isabelle kojoj su tri godine, i Dimitrija Portwooda koji je slavio tek jedan rođendan.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Ashton Kutcher and Mila Kunis proved they're still big kids themselves as they grab frozen yogurt with their kids at Yogurtland in the Studio City neighborhood of Los Angeles on Sunday.

Pictured: Ashton Kutcher, Mila Kunis, Wyatt Isabelle Kutcher, Dimitri Portwood Kutcher



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 359483441, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Ashton Kutcher i Mila Kunis s djecom

Linker
20. travanj 2024 07:09