Getty Images
Dosljedni i strogi

Mila i Ashton djecu odgajaju kao u siromaštvu: 'Darova nema ni za Božić'

Nije Mila Kunis prvi put progovorila o svom odrastanju u siromašnoj obitelji, kada je jela 'juhu od kečapa'. I ona i njezin suprug, glumac Ashton Kutcher, svaki su svoj novčić morali zaraditi sami i zato, znala je u intervjuima govoriti Mila, oboje znaju cijeniti svaki dolar.

Mila i Ashton zajedno odgajaju dvoje djece, trogodišnju Wyatt Isabelle i 11-mjesečnog Dimitrija Portwooda. Nisu htjeli zaposliti dadilju, ne s objašnjenjem da 'sve mogu sami', već zbog toga što sa svojom djecom žele stvoriti čvrstu emotivnu vezu.

Mila je otišla još korak dalje kad je za amrički Entertainment Tonight rekla da su uveli pravilo da od ove godine svojoj djeci za Božić ukidaju darove. I to ne samo od majke i oca, već i darove i djedova i baka. 'Prošle godine djedovi i bake su ih zasuli darovima, to je bilo prestrašno. Mi im nismo kupili niti jedan dar, ali su oni sve nadoknadili. Klinci ni ne znaju što očekuju, oni samo čekaju da dobiju 'stvari'. Svoje su roditelji Mila i Ashton stoga zamolili da sve odnesu ili pak uplate u dobrotvorne svrhe, konkretno tamošnjoj dječjoj bolnici.

'Ne želimo odgajati tikvane, ima ih dovoljno. Ne želimo tome doprinositi. Jer, na ovome svijetu ima i dobrih ljudi', rekla je Mila i dodala: 'Odgajamo ih kao siromašne. Mi imamo novac, ali oni nemaju niti dolara i to već sada znaju'.

Instagram

Linker
21. travanj 2024 14:14