Profimedia, AKM-GSI
SVE TO UTJEČE NA OBITELJ

Mila Kunis: 'Jednom godišnje se razvodim i jednom godišnje sam trudna'

U novom intervjuu glumica je otkrila kako nikada ne čita priče o sebi u tabloidima, ali napisi o razvodu ili novoj trudnoći itekako utječu na nju i njezinu obitelj.

Iako ne čita tabloide, stalna nagađanja o njezinom životu, prvenstveno o novoj trudnoći ili, pak, razvodu od supruga Ashtona Kutchera, Milu Kunis (34) ipak uzrujaju.

- Ne čitam ništa o sebi. Općenito ne znam što se piše o meni, osim da sam trudna jednom godišnje i da se razvodim. To znam jer vidim naslovnicu tabloida kad sam u trgovini - izjavila je Mila Kunis na koju to sve ipak utječe.

INDIO, CA - APRIL 25:  Actors Ashton Kutcher and Mila Kunis attend day 1 of 2014 Stagecoach: California's Country Music Festival at the Empire Polo Club on April 25, 2014 in Indio, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Stagecoach)
Getty Images for Stagecoach

- Svejedno me uzrujaju takvi napisi jer zbune moje roditelje. Jednom su tabloidi, u vrijeme kada sam bila trudna, napisali da sam hitno prevezena u bolnicu zbog čega su se moji roditelji uplašili. Razinu stresa koju su uzrokovali mojoj obitelji nitko ne može razumjeti - poručila je 34-godišnja glumica i dodala kako njezin otac priželjkuje još jednog unuka. Mila Kunis i Ashton Kutcher su roditelji trogodišnje Wyatt i jednogodišnjeg Dimitrija, no njezin otac svaki put kad pročita da je trudna, nazove kako bi provjerio je li možda istina u nadi da će mu reći kako stiže prinova.

Mila Kunis and Ashton Kutcher are seen leaving Nate'n Al Deli with their kids Wyatt Isabelle Kutcher and Dimitri Portwood Kutcher.

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
16 Jun 2018, Image: 375110607, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Osim što izbjegava čitati tabloide, Mila Kunis nije oduševljena niti društvenim mrežama pa na svojim profilima ne dijeli fotografije svoje djece, za razliku od brojnih slavnih mama koje bez ustručavanja objavljuju sve doživljaje već od prvog dana.

Linker
18. travanj 2024 22:27