Milanka i Nemanja na Balu Crvenog križa u hotelu Westin.
 Maja Jurović
Zbog nje doselio u Zagreb

Milanka Opačić je zaljubljena: Doznali smo tko je njezin deset godina mlađi muškarac

U gotovo tri desetljeća političke karijere saborska zastupnica Milanka Opačić nikad se u javnosti nije pojavila s muškarcem - do prošlog vikenda, kad je plešući u zagrljaju Beograđanina Nemanje Gospavića potvrdila da je pronašla nestranačkog životnog druga.

Zagrebačka političarka Milanka Opačić uistinu može reći da joj je pedeseta godina života prijelomna - i u karijeri i privatno. Nedavno je podigla prašinu kad se nakon gotovo tri desetljeća članstva ispisala iz Socijaldemokratske partije i postala nezavisna zastupnica u saborskom klubu stranke Milana Bandića, a sada je mnoge ostavila bez teksta pojavivši se prvi put na javnom mjestu u pratnji naočitog muškarca - a da nije riječ o nekom stranačkom kolegi. Negdašnja potpredsjednica Vlade i Hrvatskog sabora te ministrica socijalne politike i mladih u vezi je s deset godina mlađim beogradskim komercijalistom Nemanjom Gospavićem, a predstavila ga je na balu Crvenog križa u zagrebačkom hotelu Westin. Iako je Milanka Opačić oduvijek bila poznata po njegovanom izgledu i istančanom odjevnom stilu, zbog čega su je domaći modni stručnjaci svrstavali među najljepše i najbolje odjevene političarke, te je večeri u Kristalnoj dvorani posebno blistala - i to ne samo zbog izazovne crne haljine iz zagrebačkog butika Antonija. Uza se je, naime, imala zgodnog pratitelja.

Za Gloriju je s posebnim smiješkom na usnama političarka otkrila gdje su se upoznali i zašto su se vrlo brzo odlučili na važan životni korak.

Samo Gloria daruje vam knjižicu za izradu svečanih kolača i kupon s popustom od 20% na sve u trgovini Baby Center. Iskoristite ga ovaj petak na City Shopping dayu u svom City Centeru one.

Linker
17. travanj 2024 09:56