Getty Images
Otkrio ih Instagram

Miley Cyrus i Liam Hemsworth vjenčali se u tajnosti

Iako se i prije nagađalo da se poznati holivudski par vjenčao u tajnosti, pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth konačno su potvrdili da su izrekli sudbonosno 'Da'

Koliko god neke stvari žele zadržati u tajnosti, mnogim holivudskim zvijezdama to ne uspijeva. Dvadesetšestogodišnja pjevačica Miley Cyrus i njezin dvije godine stariji dečko Liam Hemsworth u vezi su dvije godine, a sada su odlučili vezu dovesti na višu razinu.

Iako par vjenčanje nije potvrdio, na Instagramu su osvanule fotografije na kojima se jasno vidi kako se Miley i Liam spremaju prerezati vjenčanu tortu, a objavio ih je njihov prijatelj. Iako ih je kasnije izbrisao, brzo su se proširile društvenim mrežama.

Miley nosi bijelu haljinu koja je, pretpostavljamo, vjenčanica, a Liam je elegantnom odijelu. Okruženi su gostima i čini se da se nalaze u svom domu u Nashvilleu koji je prigodno uređen, a objesili su i balone u obliku riječi Mr. i Mrs., odnosno 'gospodin' i 'gospođa'.

Na videu se pak vidi kako Liam sa svojim ocem Craigom te bračom Chrisom i Lukeom igra igru ispijanja pića.

Jedini detalj koji je čudan u cijeloj priči jest što Mileyna majka nosi - traperice pa bismo mogli reći da se možda radi o pokusnoj večeri. Par još uvijek nije potvrdio glasine o vjenčanju, za koje se sumnjalo da ga neće ni biti nakon raskida zaruka 2012.

No, nakon tri godine razdvojenosti, obnovili su svoju vezu koja je počela još davne 2009.

A nakon što su obožavatelje držali na vatrici, konačno je stigla i potvrda da je ovaj brak sklopljen:

View this post on Instagram

12.23.18

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Linker
17. travanj 2024 04:57