Profimedia, Backgrid USA
a porođaj ni blizu

Milla Jovovich pokazala kako izgleda s 23 kilograma više

Još dva mjeseca i tjedan dana od porođaja dijeli omiljenu američku glumicu ukrajinskog, ruskog i srpskog podrijetla Millu Jovovich. Već se, iako je presretna zbog bebe, požalila na kilograme koje je dobila u trudnoći.

Milla Jovovich na trudnoću se odlučila u 44. godini života, a roditi bi trebala u veljači. Na Instagram profilu objavila je svoju fotografiju ne bi li svojim pratiteljima, nakon podužeg razdoblja, pokazala trudnički trbuščić i opisala im crtice iz trudničkih dana. "Dakle, evo najnovije fotografije moje trudnoće. Od porođaja sam udaljena devet tjedana i sve mi je teže obavljati svakodnevne obveze. No, sretna sam što je s bebom sve u redu i čini se da će doći baš oko termina. Dobila sam kilograma otprilike baš koliko sam dobivala u dosadašnjim trudnoćama - no, ovaj put sam do 23 kile dogurala podosta prije porođaja, hm, hm. Ma možemo se mi truditi, ali tijelo jednostavno radi što je naumilo...", napisala je Jovovich.

"Istina, ovaj put nisam vježbala kao u prethodnim trudnoća jer sam paranoična i doista pazim da ničim ne ugrozim bebu i izložim se riziku od pobačaja", rekla je glumica koja je iznimno uplašena jer je u trudnoći prije ove imala spontani pobačaj.

Potom se i našalila: "Ova rastuća kilaža ima i jedan plus - moje "mama grudi" su se vratile što je zabavno djevojci koja je uvijek bila ravna kao daska. Zato uživam u ovim trenucima dok traju!", rekla je.

"Svima šaljem puno ljubavi i nadam se da vam je ovaj tjedan dobar - vikend se bliži pa duboko udahnite i - evo ga", poručila je.

Da sa suprugom Paulom W.S. Andersonom čeka treće dijete svijetu je objavila u kolovozu. Par već ima dvije kćeri, 11-godišnju Ever i četverogodišnju Dashiel i sada opet čekaju djevojčicu.

Linker
16. travanj 2024 20:34