Facebook
BRZ OPORAVAK ŽELIMO!

Mirna Maras Batinić nakon operacije: 'Nismo ni svjesni kakve divne doktore i sestre imamo'

HTV-ovoj voditeljici Mirni Maras Batinić slijedi oporavak nakon što je u zagrebačkoj bolnici operirala štitnjaču.

Mirna Maras Batinić (38) nakon operacije u Kliničkom bolničkom centru "Sestre milosrdnice" posebno je emotivno zahvalila medicinskom osoblju. Voditeljica je po liječničkoj preporuci operirala štitnjaču, a iako je isprva htjela sačuvati svoju privatnost i nije željela komentirati svoje zdravstveno stanje, na društvenim mrežama je javno zahvalila svima koji su je pazili tijekom operacije.

'Postoje ti trenuci kada se moraš i želiš zahvaliti javno iako si sam sebi obećao da nećeš ništa komentirati. Nismo ni svjesni kakve divne doktore i sestre imamo, treba ih čuvati. Od mene jedno veliko hvala divnom osoblju odjela kirurgije glave i vrata u Vinogradskoj bolnici, a posebno hvala dr. Alanu Peganu. Stručni, brižni, ljubazni... Sve to uz osmijeh, To se treba i mora reći na glas!', napisala je kraj fotografije iz bolničkog kreveta Mirna.

Podršku i brz oporavak poželjeli su joj brojni prijatelj i pratitelji, a posebno zabrinuta je bila njena bliska obitelj. Tata Nediljko je, kako bi se uvjerio da je sve u redu, u jednom danu vozio 400 kilometara i natrag, a taj postupak Mirnu iznimno raznježio.


Linker
19. travanj 2024 20:08