Bilo je veselo

Mirna Maras Batinić slavila u krevetu, uz najdraže ljude: ‘Za sljedeći imam veliki plan‘

Kako zbog pandemije nije mogla napraviti veliki tulum, poznata voditeljica odlučila je maksimalno iskoristiti svoj dan pa je uposlila kćerku i supruga. Mala Meri pomogla joj je napraviti tortu, a tata Željko sve je zabilježio kamerom.

TV voditeljica Mirna Maras Batinić proslavila je 42. rođendan u udobnosti svoga doma. Obožavatelje je počastila fotografijom na svom Instagramu koju je fotkala u krevetu jedući voće. Iako voli rođendan proslaviti velikim partyjem, to zbog trenutne situacije nije uspjela, ali zato je sigurna da će sljedeći proslaviti kako spada.

Čitajte i: Mirna Maras sasvim iskreno o kućanskim poslovima, suprugu, bebi Meri i kilogramima

"Prošli je bio u totalnom lockdownu, ovaj u nešto boljim uvjetima...a za sljedeći imam plan - tulum za pamćenje", napisala je Mirna uz fotku. U komentarima su je njezini pratitelji zasuli čestitkama, a među njima je bila i njezina bivša kolegica s HRT-a Karmela Vukov Colić koja joj je zaželjela sve najbolje.

Supruga Željka Batinića i majka četverogodišnje Meri na Instagramu je otkrila da je napravila i rođendansku tortu uz pomoć svoje mezimice. Cijeli postupak snimao je tata Željko, a čini se da su se svi zajedno dobro zabavili.

Čitajte i: Mirna Maras posvetila se skrivenim strastima i kroz te aktivnosti otkrila puno toga o sebi

Mirna, koja osim Meri ima i sina Niku iz bivšeg braka s kondicijskim trenerom i nekadašnjim glumcem Marijem Valentićem, prije dvije godine operirala je štitnjaču, a cijelo to iskustvo natjeralo ju je na promjenu perspektive o životu.

"Srećom pa nisam bila bolesna na način da dublje razmišljam o nekim stvarima. Ali, da sam svaki dan zahvalna što smo moji bližnji i ja zdravi – jesam! To je za mene bio period koji se morao 'odraditi', a kada se odradi, idemo dalje", rekla je Mirna svojedobno za Gloriju. Nakon operacije uvela je neke promjene u prehranu poput zdravih smoothieja, ali tu i tamo si priušti nešto posebno, poput rođendanske torte. Što je rođendan bez omiljenog kolača?

Linker
20. travanj 2024 04:02