nove radne pobjede

Mirna Savić dala otkaz na radiju: ‘Prije djece i kredita još moram nešto napraviti‘

Nakon sedam godina etera, od toga posljednje tri godine provedene na Anteni Zagreb, novinarka i voditeljica Mirna Savić odlučila je da je vrijeme za nove radne pobjede.

Nastavlja se val otkaza poznatih lica s mnogima omiljenog radija Antena Zagreb. Nakon Barbare Kolar i Zlate Mück Sušec, otkaz je dala i Mirna Savić, a protekli joj je vikend bio zadnji radni na tom radiju. Mirna Savić već idući tjedan upušta se u nove avanture. Naime, novinarka s diplomom Fakulteta Političkih znanosti gdje je specijalizirala odnose s javnošću i političku komunikaciju pronašla je posao o kojem mašta dugi niz godina, a iako nije željela precizirati o kojem se poslu radi, kaže nam kako ostaje u domeni specijalizacije.

"Radio je gotovo sve što znam, a želim znati puno više. Odlazim u planirano istraživanje nečeg drugog što nisu mediji. U periodu pandemije ne bih se usudila na ništa drugo što nije sigurno. Samoinicijativno sam otišla jer smatram da mi je s 28 godina zadnja prilika da se okušam u nekom drugom poslu prije kredita i djece, vremenu kada zapneš u sigurnoj zoni”, priča nam Mirna kojoj u glasu osjećamo uzbuđenje, a li i neizvjesnost.

image
Mirna Savić svojedobno je vodila i TOP.hr na RTL-u
FOTOGRAFIJE: RTL

"Ne znam što me čeka, nisam nikad radila nigdje osim na televiziji i radiju, tek kada idući ponedjeljak počnem shvatit ću što to točno znači za mene. Moji kolege s Antene ostaju mi mjerilo za podršku, bliskost, kolegijalnost i još mnogo toga predivnog”, zaključila je voditeljica vjerujući da je donijela ispravnu odluku iako je u ovo vrijeme, kaže, svaka nova odluka pomalo zastrašujuća.

image
Mirni Savić svi su podrška u novim radnim pobjedama.
FOTOGRAFIJE: BRUNO KONJEVIC/CROPIX

No naglašava kako je u zadnjih nekoliko dana prošla toliko strašnih stvari koliko neki prođu u par godina tako da je strah za nju irelevantan faktor.

Podršku su joj iskazali kolege, ali i oni najvažniji, tata Massimo i mama Eni te dečko Igor Pavlović.

Linker
21. travanj 2024 03:21