seksualno fluidna?

Misteriozna Ava Phillippe: Kćer slavne glumice Reese Witherspoon ne želi otkriti koji ju spol zanima

Slavna glumica i producentica čiji je jedini grijeh zaviriti ponekad u čašicu, podrška je svojoj djeci, a istraživanje bilo koje vrste, pa i ono spolno, smatra dobrim načinom da se pronađe vlastiti životni put.

''Dok sam bila tinejdžerka nitko sa mnom nije razgovarao o seksualnosti. Kao mlada nisam ni znala što znači homoseksualnost sve dok se nisam preselila u Los Angeles. '' otvoreno je progovorila glumica i producentica Reese Witherspoon (45) u razgovoru s kolegicom Reginom King u sklopu Varietyjevih virtualnih intervjua koje glumci vode s glumcima.

A za razliku od nje, njezina 22- godišnja kći Ava, odrasla u holivudskoj meki ima sasvim drugačiji odgoj i stavove. Nedavno je kao influencerica sa skoro milijun pratitelja na Instagramu, jednom od svojih obožavatelja na pitanje voli li cure ili dečke odgovorila - Privlače me ljudi…spol nije bitan.

image

Ava Phillippe ovo prošlo ljeto bila je u vezi s Owenom Mahoneyem, kolegom s fakulteta

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/ PROFIMEDIA

Tako se i lijepa Ava koju glumica zajedno sa 18- godišnjim sinom Deaconom ima iz bivšeg braka s kolegom Ryanom Phillippeom, pridružila sve većem broju ljudi koji se ne žele spolno definirati. No njezina nešto konzervativnija mama na svoju kćer je ponosna jer je odlična studentica sveučilišta UC Berkeley, bavi se modelingom, a do nedavno je imala i dečka. Da li se nešto promijenilo, nije poznati, ali kako je Ava rekla - otvorena je za sve opcije.

Čitajte i: Sara Ramirez za Gloriju: ‘Nebinarne osobe nisu jednolike. Ne postoji samo jedan način biti queer‘

A da je Reese Witherspoon velika podrška svojoj djeci pa tako i Avi, govori i njezina nedavna izjava.

''Čudna je to situacija u vezi odgoja jer ja nisam odrasla među slavnim osobama kao moja djeca koja žive drugačiji život od mene. Ali Ava je vrlo prizemljena, želi raditi neke velike i bitne stvari, puno uči i pokušava se pronaći. Velika je stvar isprobati različite stvari u životu i shvatiti koji je tvoj osobni put.''

image

Reese Witherspoon sa suprugom Jimom Tothom, kćeri Avom i sinovima Deaconom i Tennesseejem

PLANET PHOTOS/ PROFIMEDIA

Reese Witherspoon, inače rođena u je u drugom braku s glumcem i producentom Jimom Tothom s kojim ima i svoje treće dijete, devetogodišnjeg Tennesseeja, a jedini grijeh u kojem je ovaj par nekoliko puta uhvaćen je koja čašica više što je glumicu koštalo nekoliko prometnih kazni i malo sramoćenja po američkim medijima. No s druge strane uspješna je producentica i velika pobornica prava djece i žena. A možda uskoro i nekih drugih skupina.

Linker
22. travanj 2024 15:52