NOĆ ZA PAMĆENJE

Mj Rodriguez postala prva trans žena koja je osvojila Zlatni Globus: ‘Ovdje smo, otvorena su nam sva vrata‘

Rodriguez je također ušla u povijest prošlog ljeta kada je postala prva trans žena koja je nominirana za nagradu Emmy u kategoriji glavne glumice, iako nije pobijedila.

​Glumica Mj Rodriguez (31) je upravo ušla u povijest kao prva transrodna žena koja je osvojila Zlatni globus, prenosi PopSugar.

U nedjelju navečer, 31-godišnja glumica odnijela je nagradu za najbolju glumicu u TV drami za glavnu ulogu Biance u FX-ovoj seriji 'Pose', koja je svoju treću i posljednju sezonu završila u lipnju 2021.

Rodriguez je također ušla u povijest prošlog ljeta kada je postala prva trans žena koja je nominirana za nagradu Emmy u kategoriji glavne glumice, iako nije pobijedila.

Budući da ove godine Zlatni globus nije emitiran na televiziji, Rodriguez se okrenula Instagramu kako bi proslavila svoju povijesnu pobjedu.

image

Mj Rodriguez

MIKE COPPOLA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sara Ramirez za Gloriju: 'Nebinarne osobe nisu jednolike. Ne postoji samo jedan način biti queer'

"OMG OMGGG !!!! @goldenglobes Wow! Najbolji rođendanski poklon. Hvala! Ovo su vrata koja će otvoriti još mnoga vrata za još mnogo mladih talentiranih pojedinaca", napisala je zvijezda rođena u New Jersey na Instagramu.

"Svi mladi kao ja vidjet će da je to više nego moguće. Vidjet će da mlada crna latino djevojka iz New Jerseya koja je sanjala da će promijeniti mišljenje o drugima samo ljubavlju. Ljubav pobjeđuje. Ovo je za moje mlade LGBTQAI osobe", napisala je Rodriguez te dodala: "Jasna poruka je da smo ovdje, vrata su sada otvorena i sad možemo do zvijezda!!!! @goldenglobes".

image

MJ Rodriguez

JOSEPH MARZULLO/WENN/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stiže dugoiščekivana druga sezona serije 'Euphoria': Zendaya na premijeri zasjala u kultnoj Valentinovoj haljini iz devedesetih

Glumica je na kraju napisala: "Za nominirane smo kraljice. Tako sam sretna što dijelim prostor s vama! Svaka od vas žena je fenomenalna. Velike čestitke od Mj!".

Linker
19. travanj 2024 09:50