SAD JE BOLJE

Mlada glumica Tara Thaller nakon tri tjedna puštena iz bolnice: Borila se s teškom upalom pluća

Krajem lipnja glumica nam je potvrdila kako se bori s ‘grdom‘ upalom pluća zbog čega se nije pojavila niti na projekciji filma ‘Svetica nemoguće‘ na Festivalu tolerancije u Zagrebu. U filmu ima jednu od glavnih uloga.

- Posljednjih mjesec dana borim se s upalom pluća i nakon tri tjedna hospitalizacije napokon sam puštena kući. Hvala osoblju klinike za pulmologiju Jordanovac što su brinuli o meni i uljepšali i olakšali moj boravak u njihovoj ustanovi. Sada mogu potvrditi ono što sam čula pri ulasku u bolnicu, a to je da ću tamo biti u najboljim rukama - napisala je glumica Tara Thaller u objavi na Instagramu gdje je priložila i nekoliko fotografija s liječenja. S glumicom smo se čuli krajem lipnja te nam je tada potvrdila kako je u pitanju "grda" upala pluća. Zbog toga je propustila i hrvatsku premijeru filma "Svetica nemogućeg" na zagrebačkom Festivalu tolerancije.

U drami glumica tumači jednu od glavnih uloga. Film prati blizance tinejdžere, ilegalne imigrante u New Yorku. Kada upoznaju Kristin, žustru Hrvaticu koju utjelovljuje Tara, zaljubljuju se, uvjereni da su pronašli "onu pravu". No Kristin se bori s vlastitim demonima i žrtvuje sve za svoje poimanje ljubavi. Film je svjetsku premijeru imao krajem prošle godine na brazilskom Filmskom festivalu u Sao Paolu.

U komentarima joj se s porukom podrške javila i pjevačica Domenica te bivši pjevački partner iz showa "Zvijezde pjevaju", glazbenik Dino Jelusic.

"Brz oporavak", napisao je te stavio srce.

"Zdravlje zaista je na prvom mjestu, a toga postanemo svjesni tek kad nam ga nešto ugrozi. Čuvajte se i pazite", poručila je svojim pratiteljima na kraju objave. Krajem prošle godine mlada glumica i zvijezda HBO-ove serije "Uspjeh" na neko vrijeme je uzela predah od društvenih mreža.

Čitajte i: Mlada glumica konačno se oglasila u javnosti! Nakon nagle i velike slave, mjesecima živjela povučeno i dalje od svega

Čitajte i: Tara Thaller o ljubavi u doba korone: 'Vjerujem da bi mi bilo teže prolaziti kroz sve ovo bez Farisa'

"Pauza od Instagrama mi je koristila, presložila sam prioritete i posvetila se sebi. Pitam se kako bi mi izgledao feed kada bih objavljivala sve životne trenutke, a ne samo one koji su Instagram worthy", napisala je glumica ispod fotografije gdje vježba jogu u prirodi, prvoj njenoj objavi na Instagramu nakon dugih sedam mjeseci izbivanja s te društvene mreže. Niže poslovne uspjehe, a trenutačno studira i na Akademiji dramskih umjetnosti u Sarajevu.

Linker
25. travanj 2024 22:22