12 godina sreće

Mnogi joj zavide, a sada je glumica napokon otkrila tajnu: Jedna stvar ključna je za moj savršeni brak

Salma Hayek (54) i njezin suprug François-Henri Pinault (59) u braku su 12 godina, a sada je otkrila kako im uspijeva odnos održati savršenim.

Salma Hayek se pojavila u epizodi Facebook Watch kod Jade Pinkett Smith i raspravljala o svom dvanaestogodišnjem braku sa suprugom, otkrivajući da im je strategija uvijek usredotočiti se na probleme, a ne na pokazivanje prsta.

"Kada dođe do sukoba, uložimo svu energiju u rješavanje problema - nikad ne tražimo krivca, ne upiremo prstom i govorimo tko je što trebao učiniti. Sva naša energija odlazi u traženje načina za rješenje problema. Nikad nismo rekli ništa gadno jedno drugome. Naša tajna je u ljubaznosti”, otkrila je slavna glumica.

Par se vjenčao na Valentinovo 2009. godine u gradskoj vijećnici u središtu Pariza. Zajedno imaju 13-godišnju kćer Valentinu, dok je Pinault također otac troje djece iz prethodnih veza.

Salma Hayek progovorila o mužu i tračevima da se udala zbog novca: ‘To nije samo uvreda za mene

Govorila je i o roditeljstvu, podijelivši kako Valentina govori španjolski, engleski i francuski te razumije puno talijanskog i portugalskog, a majka je nagovara i na kineski jezik. Otkrila je i kako podnosi tinejdžerske dane.

„Naučila sam se maknuti s puta, pustiti je da bude ono što jest...dati joj priliku da postane jedinstvena iako to nije lako... Granice uvijek moraju postojati i svaka dobra majka će se zapitati odgaja li ispravno svoju djecu, jesmo li učinile pravu stvar... uvijek želimo najbolje za njih. Ponekad kada vaša djeca odu od kuće, ostaje takva praznina da ne znate gdje ste. Osjećaj je to ne samo gubitka već se pitate: Tko sam ja zapravo? Tko je sada moja obitelj?”, iskrena je bila Hayek.

Linker
17. travanj 2024 00:06