instagram
čestitamo!

Mnogima je sedma godina braka krizna, ali ne i njima: 'Vrijeme je da se sjetimo posebnog dana'

Proslavljeni veznjak Ivan Rakitić slavi jer je 20. lipanj dan kada sa svojom suprugom, Andalužankom Raquel obilježava godišnjicu braka.

"Vrijeme da se sjetimo ovog posebnog dana za nas, vrijeme je da slavimo našu tako snažnu ljubav da nastavimo uživati ​​u obitelji koju smo zajedno stvorili. Volim te svom snagom, svojim životom, sretna sedma obljetnica...", napisala je emotivna Raquel Mauri.

Par je 2015. godine organizirao veliko vjenčanje u katedrali u Sevilli, dvije godine nakon građanskog vjenčanja u istom gradu.

- Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore – otkrio je veznjak španjolskog kluba Barcelona u jednom intervjuu za magazin Gloria. Rakitiću je trebalo sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti.

Instagram

Za Raquel kaže da je njegova srodna duša i najbolja prijateljica te da za njih brak nije samo jedno "da".

- Za nas je brak jako bitan i mislim da idemo dobrim putem – izjavio je nogometaš koji sa svojom suprugom obilježava dvije godišnjice braka jer su najprije, u travnju 2013., imali samo građansko vjenčanje. Par živi u Barceloni sa svojim kćerima: Adarom i Altheom.

Čitajte i:

Ivanu Rakitiću supruga poslužila kao uteg: Sve su ostavili bez teksta ovom vježbom kod kuće

Veliko slavlje Ivana Rakitića i njegove Raquel u bazenu: Najljepša ljubavna priča traje i dalje

Tri najdraže cure Ivana Rakitića osvojile spa centar u istim badićima

Linker
20. travanj 2024 02:24