Treća obljetnica

Mnogo razloga za slavlje u obitelji glumice: Nataša Janjić Medančić otkrila njihov poseban datum

Glumica se na zimu 2018. udala za ortopeda, ceremoniju su držali u tajnosti nekoliko dana, a sada slave treću obljetnicu.

Njihovo vjenčanje bilo je tajno, tek danima kasnije Nataša Janjić Medančić otkrila je da se udala za ortopeda Nenada Medančića - i to objavom na Instagramu na kojoj su pozirali s vjenčanim prstenjem. Sada, nakon tri godine, otkriva i kojeg je to datuma bilo. U srijedu je objavila niz fotografija snimljenih na intimnoj proslavi u elegantnom vinskom podrumu, otkrivši da je obljetnica bila noć ranije, 21. prosinca.

"Zrno po zrno pogača, godina po godina… palača. Tri...", objavila je glumica uz niz zajedničkih fotografija na kojima je otkrila kako su ona i njen suprug proslavili svoju treću obljetnicu braka.

"Hvala obitelji, prijateljima i svima koji nam čuvaju leđa, djecu, srce…", napisala je glumica.

Posebni blagdani

Blagdani prije tri godine uistinu su im bili posebni, osim vjenčanja, par je nestrpljivo iščekivao i dolazak na svijet njihova prvog djeteta sina Tina, kojeg je Nataša rodila u veljači 2019.

Čitajte i: Nataša Janjić Medančić otkriva što joj najviše nedostaje u centru i čemu se njena obitelj posebno veseli za blagdane

Te je godina na samu Novu godinu svima obznanila da su vjenčani, pokazavši fotografiju s intime ceremonije.

"...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek' nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo", napisala je Nataša uz fotografiju s njihovog vjenčanja.

U međuvremenu je par proživio uzbudljive tri godine, na ljeto 2020. dočekali su kćerkicu Kaju. Promijenili su adresu stanovanja, jer im je zagrebački potres oštetio dom.

Kako je rekla u razgovoru za Gloriju za ovogodišnje blagdane Nataša Janjić Medančić nada se da će sve proći puno mirnije i opuštenije od prošle godine kada je velik dio zemlje uznemirio potres između Božića i Nove godine. Otkrila je i da će ovogodišnje blagdane njena obitelj biti domaćin svojim najmilijima u svom novom zagrebačkom domu.

Čitajte i: Nataša Janjić Medančić i Lana Gojak Bajt otkrivaju kako se pripremaju za blagdane sa svojom dječicom

Linker
20. travanj 2024 07:00