spremna za polufinale

Moćno, seksi izdanje za večeras! Je li slavna superjunakinja inspirirala Juraja Zigmana pri izradi Albininog kostima?

Albina Grčić jedna je od favoritkinja večerašnjeg polufinala Eurosonga. Cilj je ući u deset najbolje ocijenjenih i tako izboriti Hrvatskoj finale prestižnog glazbenog natjecanja. Od nastupa je dijeli još par sati, no Albina je pozitivna i sjajno raspoložena.

Albina Grčić priprema se za nastup na Eurosongu, večeras će pokušati u prvoj polufinalnoj večeri izboriti finale za Hrvatsku. Atmosfera je sjajna, Albinu podržavaju apsolutno svi, a šanse su joj velike. Stoga ne čudi što je i danas Splićanka sjajno raspoložena.

Na svom je službenom Instagram profilu objavila fotografiju s probnog nastupa na kojem pozira u kostimu u kojem će nastupiti.

Na drugoj fotografiji unutar objave Albina je smjestila plakat za film "Wonder Woman 1984", prošlogodišnji hit s Gal Gadot u glavnoj ulozi. Kostim slavne superjunakinje neodoljivo podsjeća na Albinin pa se postavlja pitanje je li ovom objavom otkrila inspiraciju dizajnera Juraja Zigmana i stilista Stefana Orlića, koji potpisuju Albinin kostim za nastup na Eurosongu.

Čitajte i: Modne igre naše Albine: Zaslužila 12 bodova za kombinacije koje nosi, obožavatelji ju već zovu ikonom stila

"Wonder Woman, nikad ne zaboravi da si božanstvena", napisala je u objavi Albina, koja je u vrlo brzo prikupila tisuće lajkova i komentara podrške. Grčić se, podsjetimo, s pjesmom "Tick-Tock" večeras bori za ulazak u finale Eurosonga koje se održava u Rotterdamu. Da bi prošla u finale, Albina mora biti među deset najbolje ocijenjenih.

Čitajte i: Njihovim štiklama ići će do vrha! Albina Grčić nosit će vrtoglave ‘domaće‘ potpetice po uzoru na Jennifer Lopez

Linker
25. travanj 2024 06:09