Modni blizanci

Modno usklađeni Izabel i Mateo Kovačić ponovno izazvali pomutnju na društvenim mrežama

Upoznali su se u crkvi, nedavno su svoju dugogodišnju vezu okrunili brakom, a nakon bračnog putovanja i uživanja na domaćoj obali, uputili su se na jedan od najljepših trgova na svijetu - trg sv. Petra na kojem se nalazi istoimena bazilika.

Ljubavna priča vršnjaka, koji su hrvatsku adresu zamijenili španjolskom, traje još od srednjoškolskih dana, a u lipnju su je okrunili brakom. Hrvatsku javnost tada je osvojila bajkovita vjenčanica Izabel Kovačić u kojoj se zaklela na vječnu ljubav hrvatskom nogometnom reprezentativcu Mateu Kovačiću. Njezin atraktivan izgled i bujna kosa, ali prije svega, sjajan stil, osvajaju brojne obožavatelje na Instagramu, a čini se kako je ponešto od nje naučio i suprug. U Vatikanu su se, naime, pojavili u potpunosti modno usklađeni - oboje su nosili odijela. Fanovi sportaša nisu mogli primijetiti da se odijevanjem, ali i zalizanom fizurom, prilagodio zemlji u kojoj boravi te su mu ispod fotografije napisali da izgleda kao da je ispao iz filmova o okorjelim talijanskim mafijašima.

I dok je 23-godišnjak ispod kariranog odijela nosio košulju, njegova je odabranica na svoje sivo odijelo isfurala bijelu majicu. Hlače visokog struka krasio je remen talijanske modne kuće Gucci, a vlasnica brenda Lunilou, koja odlično kombinira dizajnerske komade s onim jeftinijim, obožavateljica je kompleta - nedavno je isfurala onaj s potpisom high street brenda. Trendi Hrvatica najvatrenija je navijačica svog supruga, no neko je se vrijeme neće moći vidjeti na tribinama stadiona u španjolskoj prijestolnici. Naime, veznjak Real Madrida neko vrijeme neće trčati travnjacima - zadobio je parcijalnu rupturu aduktora zbog koje ne može trenirati ni igrati.

Linker
16. travanj 2024 08:11