Mnogi su se zabrinuli

Mogući problemi ili čuvanje intime? Šime Vrsaljko uklonio sve zajedničke fotografije sa suprugom

Slavni nogometaš privatni život drži daleko od očiju javnosti, koliko je to moguće, no ipak brojni su se obožavatelji zapitali što znači potez da obriše sve fotografije svoje supruge s društvenih mreža.

Nogometni reperezentativac Šime Vrsaljko (29) iznenadio je javnost svojom aktivnošću na društvenim mrežama. Nakon što je sa svog Instagram profila obrisao sve fotografije sebe i svoje supruge Matee, ali i one na kojima su on i Matea s njihovim sinom, mnogi su se zapitali znači li to kraj ove dugogodišnje veze?

image
Šime Vrsaljko i Matea rijetko su se pojavljivali u javnosti.
LUKA GERLANC/CROPIX

Vrsaljko je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji ukrao mnoga ženska srca i dobio brojne obožavateljice, a mnoge od njih ostale su razočarane kada se saznalo da je do 2017. u braku s Mateom. Par je dobio sina Brunu prije početka nogometnog prvenstva, maleni danas ima tri godine.

Čitajte i: Šime Vrsaljko hvali se neodoljivim sinom koji je - isti tata

Samozatajna supruga

No ova samozatajna supruga nogometaša, za razliku od drugih, nema profile na društvenim mrežama i ne zna se mnogo o njoj. Poznato je tek da je par prohodao još u srednjoj školi, a zaručili su se 2016. Matea je do sada izbjegavala medijsku pozornost. Moguće je, doduše, da je Šime zajedničke fotografije uklonio kako bi imao još veću privatnost sa suprugom.

image
Matea je sa Šimom u vezi od srednje škole.
LUKA GERLANC/CROPIX

Šime je trenutno na pripremama se s ekipom Hrvatske nogometne reprezentacije, za nastup na Europskom prvenstvu, koje će se igrati u 11 država, prva utakmica održat će se u nedjelju, 13. lipnja kada u Londonu igramo protiv Engleske.

Šime je u posljednje vrijeme aktivan na Instagramu, na kojem ga prati 480 tisuća obožavatelja, koji su i primijetili da na profilu više nema fotografija s majkom njegova djeteta koje je objavljivao 2018. i 2019. godine.

Linker
23. travanj 2024 20:34