Miljenik publike u novoj ulozi

Momčilo Otašević čeka premijeru serije, ali priznaje da mu je druga uloga najdraža: ‘Uspijem sve, zahvaljujući njoj‘

Poznati glumac kojega javnost često ima prilike vidjeti na malim ekranima otkrio nam je nešto više o trenutnim angažmanima, glumačkom životu i roditeljstvu s partnericom Jelenom Perčin.

Poznati glumac Momčilo Otašević jedno je od omiljenih lica s malih ekrana, a ususret emitiranju nove serije u kojoj igra lik zgodnog Janka, otkrio nam je što ovaj projekt za njega znači. Serija će pratiti tri obitelji koje se sukobljavaju kako bi se domogle novca i vladanja mjestom Zaglava. Riječ je o još jednom projektu Nove TV u kojem sudjeluje šarmantni Momčilo s kojim smo imali prilike razgovarati o trenutnim projektima i očinstvu.

"U posljednje vrijeme imam doista puno posla, a sada sam najposvećeniji snimanju 'Kumova', što je čini mi se osma serija po redu u kojoj igram za Novu TV. Osim toga, u Crnoj Gori igram u nekoliko predstava pa redovito odlazim i tamo. Iako obožavam serije, kazalište je ono što me održava živim glumcem i što me puni, tamo osjećam neograničenu slobodu", kazao je Momčilo.

image

Otašević na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni Studio u smokingu modne kuće Varteks.

RANKO SUVAR/CROPIX

Otašević se u smokingu modne kuće Varteks pojavio i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni studio, gdje se imao priliku okušati i u ulozi suvoditelja, a u razgovoru s nama se prisjetio vremena kada je morao odlučiti čime će se baviti. Također, priznao nam je kako je, prije dramske akademije, studirao na nekoliko fakulteta.

"Kada sam odustao od studija arhitekture u Rimu, došao sam doma i rekao svojoj obitelji: 'Ja želim glumu'. Naravno, očekivao sam osudu jer mi je to bio već treći ili četvrti studij. No, podržali su me i njima sam najzahvalniji za sve što danas imam i što jesam, jer je gluma moj poziv", priznaje glumac.

Čitajte i: Pogledajte kako je bilo: Ni prohladna noć nije ohladila dobru atmosferu nakon dodjele Zlatnog studija

Najdraža uloga - ona oca i supruga

Kada snimanja završe, Momčilo odlazi kući i prelazi u ulogu oca i supruga, a otkrio nam je kako ga se supruga, glumica Jelena Perčin najviše zaželi. "Ja uspijem sve zahvaljujući mojoj savršenoj ženi s kojom odgajam predivnu djecu. Iako mi to posao katkad ne dopušta, trudim se s njima provesti što više vremena, a često pokušavam biti strog, ali mi to baš i ne ide", iskreno će Momčilo.

image

Momčilu se na druženju nakon dodjele nagrada Zlatni studio pridružila i supruga Jelena Perčin.

RANKO SUVAR/CROPIX

Otkrio nam je i kako je prilikom roditeljstva najvažnije biti dosljedan u odlukama pa tako priznaje da ne radi iznimke u odgoju, već se on i Jelena nastoje maksimalno držati pravila koja donesu i dogovarati oko svega. "Najzahvalniji sam na svojoj Jeleni, imati takvu ženu i majku je stvarno privilegija, uz nju je sve moguće", priznaje glumac.

Linker
15. travanj 2024 02:34