Instagram
NA ODMORU

Monegaški styling Nine Badrić za poželjeti

Nakon što je snimila spot za novu pjesmu "Vrati me" i prisustvovala dojdeli Porina u Splitu, Nina Badrić otputovala je na zasluženi odmor - naša pjevačica uživa u prijestolnici bogatih i slavnih u društvu svoje prijateljice Aleksandre Meljničenko.

Popularna pjevačica već neko vrijeme uživa u Monaku u koji je stigla na poziv bivše manekenke i supruge milijardera Andreja Meljničenka. Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko dugogodišnje su prijateljice koje su se na Azurnoj obali našle povodom darivanja Aleksandrinog nerođenog drugog djeteta. Na luksuznom partyju pjevačica se družila i s Evom Cavalli, suprugom dizajnera Roberta Cavallija, a styling koji je odabrala tim povodom pohvalili su joj brojni obožavatelji.

#sundayvibes #babyshower @eva_cavalli Thank you for beautiful day #ninabadric #tojazovemljubav

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Naša glazbena diva ponovno je odabrala kombinezon - ovog puta bijeli s uzorkom tigra - i štikle Sophije Webster čija je potpetica ukrašena kristalima, a dodatan detalj koji osvaja je leptir na remenčićima. Te iste štikle već je pokazala u kombinaciji u kojoj se pojavljuje u spotu za pjesmu "Vrati me" u kojem je nosila kombinezon brenda Massimo Dutti koji je na prvu osvojio njezine obožavateljice.

#amazingday #friends #sundayvibes #babyshower #ninabadric #tojazovemljubav

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Linker
25. travanj 2024 13:54