Nakon 20 godina

Monica je hrabrija od Rossa: U ‘Prijateljima‘ nisu htjeli izvesti taj ples, no ona se usudila i to uz Eda Sheerana

Kultni ples je iz desete epizode šeste sezone ‘Prijatelja‘, a novu vreziju otplesala je glumica i slavni pjevač - videozapis su oboje podijelili na Instagramu.

Nekoliko dana nakon što je publici premijerno prikazana nova epizoda serije "Prijatelji", Courteney Cox je na Instagramu predstavila novoga plesnog partnera - Eda Sheerana. Njih dvoje su u kratkom videu izveli kultni ples brata i sestre Geller iz školskih dana, piše Hollywood Reporter. Naime Ross i Monica Geller u kultnom sit-comu imali su 'svoj' ples, koji ovoga puta nisu izveli za slavljeničku epizodu.

Originalnu plesnu scenu Cox je prije gotovo 20 godina otplesala sa svojim filmskim bratom, Rossom Gellerom, kojega u seriji glumi David Schwimmer.

Novu verziju plesa Cox i Sheeran su podijelili na svojim Instagram profilima, a njihova izvedba pregledana je nekoliko milijuna puta.

Čitajte i: Pogledali smo specijal ‘Prijatelja‘: ‘U nekim smo bitnim stvarima ostali zakinuti, no teško da ću ih ikad prestati gledati‘

Nisu htjeli ponovno plesati

Kultni ples je iz desete epizode šeste sezone 'Prijatelja', emitirane 16. prosinca 1999. U toj epizodi Ross i Monica žarko žele nastupiti pred kamerama u novogodišnjoj večeri Dicka Clarka, uvjereni da će u tomu i uspjeti oživljavajući nešto što nazivaju 'plesnom rutinom' iz svojeg djetinjstva. Epizoda se upravo zbog te scene naziva “The One With The Routine”.

Za sve koji se pitaju zbog čega Monicin i Rossov 'rutinski ples' nije repriziran u sklopu posebnog okupljanja, redatelj Ben Winston pojašnjava da je bio predviđen, no u konačnici se zvijezde nisu mogle prisjetiti pokreta iz te plesne scene i nisu bile voljne izvesti ga ponovno pred publikom.

Čitajte i: Okupljanje ‘Prijatelja‘ naišlo je i na kritike, redatelj odgovorio zašto nekih važnih likova u posebnoj emisiji nije bilo

Na Winstonovo pitanje bi li voljeli izvesti 'rutinski ples' pred publikom i Schwimmer i Cox su mu gotovo uglas odgovorili: "Ajme, molim te ne tjeraj nas na to."

No Courtney Cox ipak je odlučila obožavatelje 'počastiti' rutinskim plesom, ali s novim partnerom, Edom Sheeranom s kojim je dugogodišnja prijateljica.

Courteney je, naime, od 2013. godina u sretnoj vezi s Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, a upoznao ih je zajednički prijatelj - Sheeran. Prije njega bila je u braku s glumcem Davidom Arquetteom, s kojim je dobila danas 17-godišnju kćer Coco.

Linker
19. travanj 2024 12:25