PRATITELJI ODAHNULI

Morana Mamić nakon objave o bolesti kao da je ‘nestala‘ s mreža, sada se konačno javila: ‘Hvala Bogu da si se pojavila‘

Influencerici je nedavno otkriven melanom, a od tada je rijetko bila aktivna na društvenim mrežama. Sada je objavila fotografiju s plaže zbog čega su pratitelji ‘odahnuli‘.

Influencerica Morana Mamić nakon dužeg vremena neaktivnosti na društvenim mrežama, objavila je fotografiju zbog koje su pratitelji "odahnuli". "Doktore, jel' operacija uspjela?! Dušo, ja sam Sveti Petar! P.S I tako sam se našla u raju…", napisala je Morana u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu te na kojoj potpuno 'sređena' pozira na plaži u dugoj šarenoj haljini, a pratitelji puni podrške zaželjeli su dobrodošlicu influencerici.

"Hvala dragom Bogu da si se pojavila. Već danima mislim na tebe. Čuvaj se", jedan je od komentara zabrinute pratiteljice za Moranu kojoj je nedavno otkriven melanom.

Životni preokret

Posljednju objavu na toj društvenoj mreži Morana je ostavila prije mjesec i pol dana. "Trgne me zvuk poruke. Bacim pogled, (vidim moja Tea) glavna sestra u poliklinici... U trenu prođe mi glavom kako sam prošli tjedan izvadila malu crnu točkicu na podlaktici. Poruka kratka. 'Draga Morana, javite se doktorici.' U toj sekundi u meni se nešto slomilo. Drhtavim rukama šest puta ukucavam broj. Sedmi put začujem zabrinut glas. 'Gdje ste Morana? U Beču, ili? Došao je nalaz. Imate melanom'", napisala je Morana u objavi u kojoj je pratiteljima otkrila da se bori s opasnom bolesti.

Čitajte i: Influencerica Morana Mamić o borbi sa zdravljem: ‘Da ste došli šest mjeseci kasnije, ništa ne bismo mogli učiniti…‘

“Dalje nisam čula niti riječ, gledala sam tupo u prijateljicu i rastrojeno potvrdila da se vidimo za sat vremena u klinici. U jednoj sekundi stalo je sve. Sve što je dotada bilo važno, prestalo je biti...Prva rečenica koju je doktorica izgovorila bila je; “Nakon ovog idite na Kamenita vrata zapaliti svijeću. Niti ja, niti moj kolega histopatolog u svojoj praksi nismo vidjeli manji melanom. Odmah sam vam dogovorila novu operaciju. Da ste došli za šest mjeseci ništa ne bi mogli učiniti”, dodala je tada.

Iako na društvenim mrežama najčešće vidimo samo površnu stranu života osobe koja stoji iza profila, Morana je odlučila progovoriti kako bi podsjetila pratitelje na važnost pregleda.

“Danas je bila operacija. Popila sam kavu prije toga s frendicom koja u jednom trenutku kaže; “Zgledaš top, daj da slikam!” Predivan doktor Andrej Roth napravio je ono što najbolje zna, očistio je “gada”, duboko, široko, dugačko. Čekamo tjedan dana. Bit ćemo pametniji. Sve ovo piše vam “bezbrižna“, namontirna, ispozirana plavuša sa slike jer želi da poslušaš taj unutarnji glas koji je njoj iz dana u dan govorio "idi nek’ te doktor pogleda”, napisala je tada Morana kojoj su upravo pregledi spasili život.

Linker
20. travanj 2024 12:18