instagram
Napokon u mirnoj luci

Morska vila na stijeni: Fani Stipković pozira u kupaćem kostimu u divljini, a i Cigi ima nešto za reći

Televizijska voditeljica i novinarka Fani Stipković, koja sedam godina živi u Madridu, stigla je u svoju sigurnu (Velu) luku nakon što je tri mjeseca bila zarobljena u karanteni...

"Uživam u tišini divlje prirodi kod kuće", napisala je novinarka Fani Stipković kraj svoje fotografije na Instagramu u crnom kupaćem kostimu te je svojim isklesanim tijelom pokazala da je u formi života.

Atraktivna Korčulanka poznata po intervjuima s najpoznatijim svjetskim sportašima kao što su Cristiano Ronaldo, Luis Figo i Novak Đoković iz vibrantne četvrti Salamance preselila se u stan u mirnom predgrađu španjolske prijestolnice kako bi lakše podnijela izolaciju, ali sada joj je srce na mjestu jer je već tjedan dana na odmoru u rodnom mjestu.

Njezinu atraktivnu fotografiju komentirao je i Neven Ciganović: "Najzgodnija morska sirena na Jadranu"...

Fani Stipković na Europskom sveučilištu u Madridu magistrirala je produkciju i televizijski menadžment te se specijalizirala za TV priloge, reportaže i dokumentarce o sportu, gastronomiji i fitnessu. A i privatno dobro zna zašto je važno biti u formi.

Kada su joj 2014. od posljedica septičkog šoka nakon trovanja hranom zatajila pluća, bubrezi i jetra, sport ju je "vratio u život". Uoči povratka na domaće TV ekrane otkriva što se događalo u tim dramatičnim danima te prvi put govori kako je, nakon što joj je dijagnosticirana Crohnova bolest s kojom se bori već 12 godina, spas pronašla u fitnessu.

O ljubavi uvijek priča s oprezom i nikada ne komentira svoj ljubavni status.

"Ljubavna kemija je najveća tajna, to znaju svi koji su doista voljeli. O prinčevima na bijelom konju maštaju djevojčice, a ja sebe smatram zrelom ženom.", zaključila je.

Čitajte i:


Fani Stipković pokrenula "FaniTV" i snimila ispunjenje svoje životne želje

VIDEO Fani Stipković u novoj modnoj kampanji promovira ljepote Jadrana

Fani Stipković u rodnom kraju

Linker
20. travanj 2024 10:24