Urenebesno!

Morski čovjek na snijegu: Luka Nižetić ‘rasuo se‘ koliko je dug i širok, Instagram oduševljen

Hvali snijeg, drž‘ se kraja - mogao bi se nazvati doživljaj našeg poznatog glazbenika kojim se pohvalio na Isntagramu, ali i nasmijao velik broj pratitelja.

Šetnja u prirodi, snijeg, toplo kuhano vino - zvuči kao prava idila za koju se odlučio i naš pjevač Luka Nižetić. Odmor od grada i zatvorenih zidova glazbenik je potražio upravo na snijegu. Sportski obučen i nasmijan uspio je nasmijati velik broj ljudi zbog nezgode koja mu se dogodila, a koja je u pravom trenutku zabilježena na kameri.

"Lako za sve nego mi se vino prolilo!", poručio je Luka uz snimku i pregršt smijeha. Smijao se i prijatelj koji ga je snimao, a smijali su se i pratitelji. Ispod objave javili su mu se i poznati i nepoznati - ugalvnom sa emotikonima koji plaču od smijeha. Viktorija Rađa poručila mu je da je pogledala video sedam puta. "Nije snig za nas Splićane", poručila je jedna pratiteljica.

A da je Luka deklarirani ljubitelj mora, nije nikakva tajna. Za Gloria.hr otkrio je i svoje prvo sjećanje na kupanje i susrete s morskim životinjama. "Najupečatljivije sjećanje (na more) mi je kad sam bio mali, nekih četiri godine, u uvali Porat na Biševu vidio prvi put malog morskog psa te sam skočio za njim da ga pomazim. Na majčino zgražanje, ali na njenu sreću morski pas je pobjegao", kazao je Nižetić.

Većinu godine uz more

Nižetić je velik dio godine proveo u Komiži na Visu, što zbog svog restorana, što zbog mora i toga da mu morski krajolici i sportovi više odgovaraju. Splitskom glazbeniku, taj udaljeni otok već osam godina služi kao ljetna baza. Na njemu boravi i radi za toplih mjeseci u godini i tek ga povremeno napušta zbog koncerata i nastupa - kojih ove godine nije bilo. Tijekom tih godina već je stekao i svoju otočku rutinu - za koju kaže da nije nikakva posebna procedura.

"Probudim se već oko sedam, prošetam do mjesne crkve s Chakom, odradim trening i u Fabrici sam do ručka. Ako mi dođu prijatelji, izdvojim vrijeme za druženje - odlazak u unutrašnjost otoka Visa koja je puna zanimljivih konoba ili u neku uvalu - kupanje i do navečer opet natrag u Fabriku. Sve je ovdje 'pomalo'. Mindset ovog otoka vam je takav pa je najbolje pridružiti se domaćima i ići niz vjetar", kazao je ljetos Luka za Gloria.hr.

Pročitajte i:

10 brzopoteznih: Nižetić o prvom susretu s morskim psom i tome kako mu se ljubimac znao osvetiti

Luka Nižetić uživa na Visu: 'Jedva ga čekam voditi na plažu, naučiti ga plivanju, predstaviti ga cilom mistu'

Luka Nižetić kao ugostitelj: 'Sezona neće biti kao prijašnje, opstat će samo najkvalitetniji'

Linker
19. travanj 2024 04:38