Pink sa suprugom i sinom početkom godine na Supercrossu
 Getty Images for Feld Entertainm
#ostajemdoma

Možda će i vama dati ideju kako se organizirati! P!nk s obitelji u samoizolaciji, pokazala kako krate dane

Svjetski poznata glazbenica na svom je Instagramu apelirala na svoje obožavatelje da ostanu kod kuće. Pokazala je kako to izgleda u njezinoj obitelji.

Glazbenica P!nk jedna je od onih koji pokušavaju putem svojih platformi podići svijest o pandemiji koronavirusa. Apelira putem Instagrama na sve svoje pratitelje i obožavatelje da ostanu kod kuće u samoizolaciji, pokazavši na vlastitom primjeru kako to izgleda u njezinoj obitelji.

Najbolja zaštita tenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

Kćerkica se raduje spavanju u devet navečer, no mora slijediti pravila

Pokazala je na Instagramu simpatičnu ploču na kojoj je ispisala raspored aktivnosti za cijelu obitelj. U tome joj je pomogla kćerkica Willow. Ova 40-godišnja glazbenica i mama dvoje djece, sa svojom djevojčicom sjela je u kuhinju i sastavila aktivnosti. Istaknula je da se Willow najviše raduje rasporedu spavanja - dopušteno joj je biti budna do devet sati navečer, no mora poštivati dogovor sa svojom slavnom mamom - ne smije se svađati i mora slijediti raspored aktivnosti.

Proći ćemo kroz ovo, no ako možete, budite kod kuće.

Dan će im u karanteni, kaže, počinjati prije devet ujutro. Tada se cijela obitelj budi pa odlaze, ako smiju, u jutarnju šetnju. Ako ne, vježbat će u kući. Dani uključuju i vrijeme za obrazovanje, kreativnost, kućne zadatke, poslijepodne na svježem zraku, ručak, večeru, vrijeme pred televizijskim ekranom.

"Spavanje između osam i devet navečer, ovisi o tome hoćeš li se svađati s bratom! Može?", pitala je P!nk kćerkicu u simpatičnom videu. Osmogodišnjakinja je klimnula glavom, davši mami do znanja da će se pridržavati pravila.


Kako to čine njeni obožavatelji

Kasnije je glazbenica pitala ljude za preporuku knjiga koje može pročitati i zaključila video riječima: "Volim vas sve. Samo ostanite doma, molim vas. Volim vas".


Malo edukacije o ponašanju u ovoj situaciji, nije ni nama na odmet. Evo preporuka Ministarstva zdravstva RH.

Ministarstvo zdravstva
Najvažnije informacije o koronavirusu

Linker
18. travanj 2024 19:16