Tomislav Kristo / CROPIX
Blast from the past

Možete li ga prepoznati? Slavko Sobin počastio obožavatelje fotkom iz školskih klupa

Zanimljivo je vidjeti naše zvijezde u danima dok još nisu dio estradne scene. Simpatični glumac koji se pokazao i kao talentirani plesač vratio se u prošlost s fotografijom iz srednjoškolskih klupa i pokazao da se od tada dosta promijenio.

Teretana i vježbanje učinili su svoje pa se glumac Slavko Sobin (33) danas može pohvaliti isklesanim tijelom. Još kao srednjoškolac imao je nešto sitniju figuru, no prepoznatljivi osmijeh i frizura koja je tada bila nešto razbarušenija ostali su isti.

Kako je izgledao prije nego smo ga upoznali na malim ekranima, Slavko je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu i oduševio simpatičnom fotografijom na kojoj ga je na prvu teško i prepoznati. "Blast from the past. Znači, ovo je već srednja, a ja betežno dijete", napisao je splitski glumac na svom Instagram Storyju, uz fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom iz škole.

Instagram
Slavko Sobin

Od tada mu se život promijenio pa je postao jedan od naših najzaposlenijih glumaca. Prije dvije godine glumio je s Charliejem Hunnamom i Ramijem Malekom u remakeu filma 'Leptir', a znamo ga i iz serija 'Senke nad Balkanom', 'Na granici' te 'Crno-bijeli svijet', dok je ovog svibnja započeo snimanje novog filma Darija Lonjaka.

Linker
16. travanj 2024 01:13