Profimedia
SLAVNI SUSJEDI

Možete li vjerovati da sve ove zvijezde imaju stan u istoj zgradi? Ali, ni to nije sve...

36-godišnji glumac posljednji je u nizu celebritija koji je kupio stan u zgradi u njujorškoj Tribeci, a susjedi će mu biti Meg Ryan, Jennifer Lawrence, Harry Styles...

Za svoj je novi stan otvorenog tlocrta na Manhattanu, Jake Gyllenhaal izdvojio je čak 8,63 milijuna dolara, što je ništa naspram 20 milijuna koje su na svoj penthouse potrošili supružnici. I to s popustom od 7 milijuna! Bez obzira na cijene kvadrata koje svakodnevno rastu, u zgradi od 7 katova, na adresi 443 Greenwich Street, stanove je kupio pozamašan broj slavnih osoba.


443greenwich.com
Luksuzno uređeni dnevni prostor

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 26:  Actor Jessica Biel (L) and actor-recording artist Justin Timberlake attend the 2017 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 26, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Rezidencije s tri spavaće sobe i ogromnim dnevnim boravkom u istoj zgradi imaju i Meg Ryan, Harry Styles i Jennifer Lawrence, a susjedi su im Blake Lively i Ryan Reynolds.


443greenwich.com
Dnevni boravak s pogledom na skriveni vrt

Napuštena knjigovežnica iz 1880. godine preuređena je u luksuznu zgradu u živopisnom njujorškom kvartu, a cijene stanova s luksuzno opremljenim kuhinjama i otkrivenim drvenim gredama kreću se od 3,5 do 14,5 milijuna. U zgradi s 53 stana nalaze se i bazen, fitness centar, krovna terasa te vinski podrum.

443greenwich.com


Iako će paparazzi zasigurno kampirati pred njom i čekati slavne rezidente, zgrada ima lukavo osmišljen podzemni ulaz za automobile te vrt skriven od znatiželjnih pogleda. Još 8 stanova čeka svog vlasnika, od kojih je najskuplji penthouse na 6. katu od 800 kvadratnih metara s terasom od 300 kvadrata čija je cijena 55 mil. dolara, dok trenutno najjeftiniji stan u zgradi s tri spavaće sobe košta 8,2 milijuna dolara.

443greenwich.com

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 08:  Actor Jake Gyllenhaal attends the Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 2014 Governors Awards at The Ray Dolby Ballroom at Hollywood & Highland Center on November 8, 2014 in Hollywood, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 09:33