Sudska saga

Mračni detalji cure sa suđenja Johnnyja Deppa i bivše: ‘Amber je na našem vjenčanju bila drogirana!‘

Drugi dan suđenja nekadašnjeg bračnog para već je na početku razotkrio njihovo novo prljavo rublje te svi s nestrpljenjem očekuju da čuju što na sve ima reći prozvana Amber, koja bi na stolcu za svjedoke Deppa trebala zamijeniti već kroz koji dan.

Zvijezda brojnih filmskih hitova i franšize o piratu s Kariba nema namjeru biti gentlemen u sudskoj parnici protiv bivše supruge Amber Heard koju je tužio za klevetu. Drugi dan trenutno najpraćenijeg suđenja koje se odvija u okrugu Fairfax u Virginiji, na površinu je iznio priličan broj šokatnih trenutaka iz njihove bračne ložnice.

Prema tvrdnjama 58-godišnjeg Johnnyja Deppa koji je glavni svjedok u prvoj parnici, Heard je na njihovom vjenčanju bila pod utjecajem raznih narkotika.

Holivudski glumac nadalje je i objasnio zašto njegova kći Lily Rose, čiju je majku Vanessu Paradis ostavio zbog Amber, nije bila među dvadesetak uzvanika na svadbi.

image

Glumačka zvijezda na račun Amber iznio je mnoge skandalozne optužbe.

SPLASH/PROFIMEDIA

"Lily-Rose nije htjela doći na vjenčanje jer ona i gospođa Heard nisu bile u osobito dobrim odnosima", istaknuo je Depp pred sutkinjom Penney Azcarate, dodavši da mu je sada zbog toga drago jer je Lily tada bila još maloljetna, a na njegovom je vjenčanju bilo puno droge. Depp je svjedočio kako su Heard i njezina "banda" prijatelja tijekom svadbenog domjenka gutali ecstazy i druge polusintetičke droge i to po unaprijed dogovorenom redoslijedu: večera, ples pa droga. No, priznao je i da je on na vjenačnju pušio marihuanu.

Čitajte i: Johnny Depp na sudu odbacio sve optužbe Amber Heard: ‘Nikada nisam udario nijednu ženu!‘

Godinama su na sudovima

Dvoje glumaca Depp i Heard vjenčali su u veljači 2015. godine na intimnoj proslavi na njegovom privatnom otoku na Bahamima. Amber je to bio prvi brak, a Deppu drugi jer Vanessu Paradis, s kojom ima i sina Jacka, nije odveo pred oltar.

image

Deppova kći Lily-Rose s Amber je bila na ratnoj nozi.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Revoltirani glumac naglasio je i da on i Heard nisu imali predbračni ugovor što je bio najčešći uzrok njihovih svađa.

Svi koji prate ovo sudsku sagu jedva čekaju da na red za svjedoke dođe Amber, koja je protiv Deppove tužbe uložila protutužbu. Plavokosa glumica od njega potražuje okruglih 100 milijuna, a hoće li na koncu ruke zadovoljno trljati ona ili njezin bivši čija je tužba "teška" 50 milijuna dolara, znat će se kroz malo manje od dva mjeseca.

Linker
20. travanj 2024 11:19