Profimedia, Mega Agency
DEPRESIJA I ANKSIOZNOST

Mračno razdoblje još uvijek nije iza njega: Potražio je pomoć, ne može se nositi sa slavom

Nakon što je prije dvije godine otkazao turneju kako bi se posvetio sebi, a prošle je godine snimljen kako ne može zadržati suze nasred ulice, glazbenik Justin Bieber potvrdio je da se bori s depresijom i anksioznošću, a u najmračnijim trenucima bio je ovisan o xanaxu i seksu.

Nakon što je prije dvije godine otkazao turneju kako bi se posvetio sebi, a prošle je godine snimljen kako ne može zadržati suze nasred ulice, glazbenik Justin Bieber potvrdio je da se bori s depresijom i anksioznošću, a u najmračnijim trenucima bio je ovisan o xanaxu i seksu.

U intervjuu za Vogue, čiju naslovnicu krasi u društvu svoje supruge Hailey Bieber (22), pjevač Justin Bieber (24) progovorio je o svojim teškim tinejdžerskim godinama, kada je postao zvijezda, te ranim dvadesetima kada je prolazio kroz teško razdoblje.

- Ljudi su me voljeli i mislio sam da sam bitan. Postao sam jako arogantan. - izjavio je 24-godišnji glazbenik i dodao kako je s milijunima na računu došla i ovisnost o drogama i seksu.

- Radio sam stvari kojih sam se sramio, bio sam promiskuitetan, a zbog toga sam onda počeo piti xanax i to vrlo prekomjerno – priznao je Justin i otkrio kako mu je mama uvijek govorila da mora žene tretirati s poštovanjem, a on je radio upravo suprotno te mu je zbog toga bilo još teže kad je mijenjao djevojke, a vjeruje kako zbog droga nije mogao donositi odluke kakve je želio.

Studio City, CA  - Couple Justin Bieber and Hailey Baldwin stop by Barnes And Noble for some shopping in Studio City. Justin headed over to Hailey's car as they left so he could give his wife a kiss.

Pictured: Hailey Baldwin, Justin Bieber

BACKGRID USA 11 JANUARY 2019, Image: 406723170, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

- Postalo je jako mračno. Bilo je trenutaka kada je osiguranje ulazilo u moju sobu po noći samo da provjere jesam li još uvijek živ – govori glazbenik kojeg su njegove borbe sa psihičkim zdravljem i ovisnostima na kraju natjerale da iznenada otkaže svjetsku turneju Purpose 2017. godine.

- Postao sam vrlo depresivan na turneji. Nikad nisam pričao o tome i još uvijek mnogo toga moram prihvatiti kako bih mogao govoriti o svemu. Bio sam usamljen i trebao sam vremena – tek je sada u intervjuu za Vogue pojasnio 24-godišnjak koji je u međuvremenu odlučio napraviti odmak od karijere zbog koje je postao slavan.

EXCLUSIVE: Justin Bieber seemed visibly upset today as he and fiance, Hailey Baldwin rode Citibikes up the West Side of Manhattan. Hailey did her best to comfort Justin, and at one point their heads were touch for so long that it seemed as if the newly engaged couple might have been praying. Whatever it was, it seems to have worked because the pair eventually git back on their bikes and rode away with smiles on their faces.
07 Aug 2018, Image: 381512915, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Prošle godine paparazzi su uhvatili trenutak u kojem se slomio nasred ulice

- Već i zbog razmišljanja o glazbi postanem nervozan. Ja sam bio uspješan od 13. godine i nisam zapravo niti dobio priliku da pronađem sebe izvan glazbe. Trebao sam neko vrijeme da otkrijem tko sam, što želim od života, u svojim odnosima i tko želim biti. Zbog svega toga bilo mi je teško vjerovati ljudima. Borio sam se s osjećajem da me svi iskorištavaju ili da zapravo nisu tu zbog mene. Jedna od najtežih stvari bilo je da vjerujem sebi. Donio sam mnogo loših odluka i te pogreške su utjecale na moje samopouzdanje i sigurnost kod odlučivanja. Čak mi je bilo teško vjerovati i Hailey - govori glazbenik i dodaje kako su mu zbog toga stradali i profesionalni i privatni odnosi. Ipak, sada je pronašao sreću s Hailey s kojom uskoro planira i crkveno vjenčanje, koje su već u nekoliko navrata odgodili.

Justin Bieber and Hailey Bieber catch up for lunch with Pastor Carl Lentz, NYC.
28 Jan 2019, Image: 410880070, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Čini se kako je sve to zbog njegove borbe s depresijom, kako je otkriveno nakon otvorenog intervjua za Vogue. Njegov agent potvrdio je da Justin odlazi kod terapeuta zbog psihičkog zdravlja, a u tome ga svi podržavaju jer misle da je to pravi potez za njega.

- Jako se muči s idejom slave, s time što ga obožavatelji prate, a fotoaparati su mu stalno pred licem. Justin se osjeća loše i umoran je od svega. Ta borba traje već neko vrijeme i nema veze s Hailey, s njom je sretan. Jednostavno su to drugi, mentalni problemi, ali pronašao je pomoć i siguran je da će se uskoro osjećati mnogo bolje – otkrio je izvor blizak glazbeniku i dodao kako Justina smeta to što i dalje vlada veliki interes za njega iako se povukao prije gotovo dvije godine.

Justin Bieber and Hailey Baldwin take a romantic stroll on the beach in Santa Monica.
05 Jan 2019, Image: 405499540, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
27. travanj 2024 01:41