Hidratizira

Mrle osmislio sapun s porukom: Idealan poklon za Dan žena nasmijati će vas svojim nazivom

Ružičasti sapun nosi sliku riječkog glazbenika, a obogaćen je mirisnim uljem nerolija, a namijenjen je onim ženama koje se ne boje biti drugačije.

Za sve hrabre i duhovite žene glazbenik Damir Martinović Mrle osmislio je i stavio u prodaju poseban sapun. Glicerinski sapun, ručno izrađen, u bijeloj i ružičastoj boji, nosi i njegovu sliku, a službeni mu naziv - Picoper.

Glazbenik iz riječkog benda Let3 ovaj je sapun osmislio s brendom koji ručno radi kozmetiku - Bubble Trouble sapuni, kao i glazbenom knjižarom Rockmark - u kojoj se sapuni mogu i naručiti.

"Mrletov picoper, idealan poklon za Dan žena", piše na stranicama Rockmarka.

Mrle je pak objasnio da je njegov sapun idealan za hidratizaciju te je sapun obogaćen mirisnim uljem nerolija. "Neroli je drevni erotski miris u službi zavođenja. On olakšava komunikaciju i pobuđuje osjet zadovoljstva, objasnio je Mrle po čemu je poseban njegov sapun.

Čitajte i: Tajna uspješne veze: ‘To je sreća, karma. A sad i lockdown pa se Ivanka nema u kog boljeg zagledati‘

Čitajte i: Ivanka i Mrle pokazali najslađu članicu: 'Snimali smo u jednom kutu sobe, kći Eva glavna je zvijezda'

Mrle voli sapune

Majstorica sapuna predstavila je svoj najnoviji naručeni proizvod za koji je rekla da je rezultat fantastične suradnje.

Ručno rađeni sapuni Bubble Trouble i ranije su u ponudi imali tematske sapune suvenire posvećene bendu Let 3, kao i projektu Ivanke Mazurkijević i Mrleta.

Inače ovo je tek jedan u nizu projekata Mrleta, koji osim s bendom Let 3 neumorno radi i s partnericom Ivankom. Tako su u prosincu prošle godine najavili da će se konačno možda i vjenčati, na to ih je potaknulo snimanje spota "A good actor".

"Ona voli biti cura ma koliko godina imala. No, spektakl joj se omilio. Na Trsatu sve Vas zovemo na performance vjenčanja i svih mogućih umjetničkih svinjarija. Imat će sve elemente klasične no ipak, nema svaka svadba koncerte svih ljudi koje znamo plus orkestar, plesače, cirkusantske točke, eksplozije boja i cijeli dramaturški input. I da. Iće i piće kroz festivalsku shemu. Molim da nam sve svi sponzori jave koji prepoznaju ovaj Getsbijevski tulum", opisao je Mrle u razgovoru za Gloria.hr kako će izgledati njihova svadba.

Linker
20. travanj 2024 08:57