Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Nije joj lako

Muke mame Angeline: Dvije njezine kćeri završile u bolnici na operaciji

Posljednji dani za američku glumicu nisu bili laki jer je vrijeme provodila po bolnicama zbog zdravstvenih problema njezine djece, a o svemu je progovorila u članku za jedan strani magazin.

Američka glumica Angelina Jolie otkrila je u članku za magazin Time da su dvije njezine kćeri nedavno završile u bolnici na operaciji. Naime, posljednja dva mjeseca 15-godišnja Zahara i 13-godišnja Shiloh posljednja dva mjeseca imale su zdravstvene probleme pa je medicinska intervencija bila neminovna.

Kako je navela Angelina, Shiloh je operirala kuk, no o Zaharinoj razlogu za operaciju nije željela govoriti.

"Posljednja dva mjeseca provela sam po bolnicama sa svojom najstarijom kćeri, a prije nekoliko dana isto je prošla i njezina mlađa sestra, kada je morala operirati kuk", rekla je Angelina dodavši: "One itekako znaju da ovo ide u javnost. Poštujem njihovu privatnost pa smo razgovarale o svemu i one su me potaknule da pišem. Shvaćaju da je hvatanje u koštac s medicinskim izazovima i preživljavanjem nešto s čime se treba ponositi".

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE* **WEB MUST CALL FOR PRICING**  - Actress Angelina Jolie looks classy in a maxi black dress while out buying flowers with her kids Shiloh and Vivienne. Shiloh can be seen walking with the help of crutches.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 504853744, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Angelinina kći Shiloh operirala je kuk.

Iako joj nije bilo lako, Angelina je priznala da joj je bilo lijepo vidjeti kako se njezine kćeri brinu jedna o drugoj, a esej je napisala u bolnici upravo na Dan žena.

"Sada su svoje vrijeme posvetiti kćerima i svemu onome što sam naučila od njih i drugih mladih djevojaka koje sam upoznala diljem svijeta", rekla je majka šestoro djece. Esej je zaključila apelirajući na čitatelje da cijene žene i djevojke jer "što su snažnije, to će biti zdravije i moći će više dati svojoj obitelji i zajednici u kojoj žive".

EXCLUSIVE: Angelina Jolie takes daughters Zahara and Shiloh for last minute Christmas shopping at The Grove mall. They stopped at Barnes and Noble and purchased some books. They also stopped at the Original Farmers Market and purchased Starbucks hot chocolate. **SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.**.
22 Dec 2019, Image: 489460861, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: ROMA / MEGA / Mega Agency / Profimedia
ROMA / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Angelina sa Zaharom i Shiloh u šopingu.

"Borite se, mlade dame. Briga koju pokažete jedna prema drugoj odlučit će u kojem će smjeru ići vaš život. Ne 'pucajte po šavovima', znajte svoja prava i nikada nikome ne dopustite da vam kaže da ne vrijedite ili da niste ravnopravne njima", poručila je Angelina.

Uz Zaharu i Shiloh, Angelina iz braka s Bradom Pittom ima još četvero djece - 11-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, 16-godišnjeg sina Paxa i 18-godišnjeg sina Maddoxa.

Linker
14. travanj 2024 12:29