Profimedia, Crystal pictures
U SAINT TROPEZU

Muška idila: Suprug i sinovi Eltonu Johnu dovoljni su za ljetni odmor

Nakon odmora u Italiji, britanski glazbenik nastavio je ljetovanje sa svojom obitelji i prijateljima na lokaciji koju niti jedne godine ne zaobiđu, a koja je već duže vrijeme omiljeno odredište bogatih i slavnih.

Elton John (70) je sa svojim suprugom Davidom Furnishem (54) i njihovim sinovima Sardiniju zamijenio za Saint Tropez - njihovo omiljeno odredište kada je ljetovanje u pitanju. Obitelj svake godine posjeti Francusku rivijeru pa već imaju i svoje omiljene lokacije: cijelo društvo stiglo je čamcem do obale kako bi uživalo u najdražem restoranu Club 55 s pogledom na more.

PLEASE HIDE CHILDREN FACE BEFORE PUBLICATION - Saint Tropez, FRANCE - Elton John, his husband David Furnish and their sons Elijah and Zachary arrive at Club 55 in Saint Tropez on August 6, 2017, during their holidays.
Obligation to blur children's faces, Image: 344273273, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures
Ove godine s djecom na ljetovanju u Francuskoj

Britanski glazbenik se sa suprugom i sinovima čak i modno uskladio, ali pozornost su ukrali njihovi dječaci: šestogodišnji Zachary i četverogodišnji Elijah koje ponosni očevi nisu ispuštali iz vida.

Njihovo ljetovanje u Saint Tropezu već je postalo obiteljska tradicija, a često im se na toj popularnoj lokaciji pridruže i prijatelji. Ove godine s njima odmara komičar David Walliams (45) koji je na ljetovanje stigao s četverogodišnjim sinom Alfredom.

PLEASE HIDE CHILDREN FACE BEFORE PUBLICATION - Saint Tropez, FRANCE - Elton John, his husband David Furnish and their sons Elijah and Zachary leaving Club 55 in Saint Tropez on August 6, 2017, during their holidays.
Obligation to blur children's faces, Image: 344288528, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures

Par čija veza traje već više od dva desetljeća vrlo je ponosan na svoju obitelj. Elton John i David Furnish zaljubili su se 1993. godine, 2005. su sklopili civilno partnerstvo, a nakon točno devet godina su se i vjenčali u Velikoj Britaniji. Vjenčanje je stiglo nakon što su već dobili dva sina: Zacharyja je rodila surogat majka u prosincu 2010., a Elijah je rođen u siječnju 2013. godine. O svojoj obitelji 70-godišnji Elton uvijek priča sve najbolje, a najponosniji je na to što svoje sinove, uz pomoć partnera Davida, odgaja tako da znaju cijeniti novac, iako dolaze iz itekako imućne obitelji.

PLEASE HIDE CHILDREN FACE BEFORE PUBLICATION - Saint Tropez, FRANCE - Elton John, his husband David Furnish and their sons Elijah and Zachary arrive at Club 55 in Saint Tropez on August 6, 2017, during their holidays.
Obligation to blur children's faces, Image: 344273776, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures

- Dobivaju 3 funte džeparca i to u kovanicama: jednu funtu moraju odvojiti za humanitarne svrhe, druga je za štednju, a treća za trošenje. I moraju to zaraditi: moraju pomagati u kuhinji i u vrtu, jedino će tako naučiti da za sebe moraju zaraditi - otkrio je slavni glazbenik kojeg, kad se vrati s ljetovanja, očekuje još jedna turneja, odnosno 27 nastupa u Las Vegasu.

Linker
17. travanj 2024 16:59