Tarik Filipović sa sinom Armanom
 Damjan Tadić / Hanza Media
SVE U ZNAKU DINAMA

Muški izlazak za pamćenje: Tarik Filipović sa sinom Armanom na stadionu

Zagreb je sinoć bio u znaku Dinama: na rasprodanom Maksimiru hrvatski je prvak osigurao osminu finala Europske lige, a senzacionalnu utakmicu nisu propustili i brojni poznati među kojima je i glumac i voditelj Tarik Filipović sa sinom.

Na stadionu Maksimir nogometaši zagrebačkog Dinama su izborili plasman u osminu finala Europske lige pobjedom protiv Viktorije Plzen. S tri pogotka slavilli su pred više od 25 tisuće gledatelja među kojima su bila i brojna poznata lica. Uz predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, bivših nogometnih izbornika Ante Čačića i Miroslava Ćire Blaževića te sadašnjeg izbornika Zlatka Dalića, utakmicu o kojoj danas svi pričaju pratili su i Ana Šikić, bivša supruga Zorana Mamića, te glumac i voditelj Tarik Filipović koji je na tribine poveo i 11-godišnjeg sina Armana.

Zagreb, 210219.
Utakmica 1/16 finala UEFA Europa lige izmedju GNK Dinamo Zagreb i FC Viktoria Plzen. 
Na fotografiji: Tarik Filipovic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Tarik Filipović sa sinom Armanom

Tarik je veliki zaljubljenik u nogomet, a prije pet godina je otkrio kako sa sinovima prati Ligu prvaka - stariji sin Dino tada je bio navijač Barcelone, a mlađi Arman navijač Reala. Ipak, čini se kako je ljubav prema Dinamu voditelj uspio prenijeti na 11-godišnjaka koji je sinoć s navijačkim šalom oko vrata stigao na utakmicu.

46-godišnji voditelj i glumac je još prije rođenja Armana najavio kako će ga odmah učlaniti u nogometne klubove Dinamo i Čelik iz Zenice, odakle je Tarikova obitelj. Iako je, kao i mnogi Bed Blue Boysi, neko vrijeme bojkotirao utakmice zagrebačkog kluba jer se "osjećalo nešto nezdravo", ponovno ponosno nosi plavu boju.

Linker
18. travanj 2024 21:54