STIŽE BEBA

Na crvenom tepihu bilo ih je troje! Proslavljeni DJ s 28 godina mlađom čeka sina

Slavni nizozemski DJ Tiesto i američka manekenka Annika Backes Verwest na jesen imaju velike planove, jer im stiže beba.

Ovaj put nije osvojio nagradu za najbolji album plesne i elektronske glazbe, ali je 53-godišnji nizozemski DJ Tiësto definintvno bio jedna od najvećih zvijezda na crvenom tepihu na dodjeli diskografskih nagrada Grammy prošlog vikenda u Las Vegasu.

Na ulasku ispred dvorane u kojoj se održala svečanost poljubio je trbuh svoje supruge Annike Backes Verwest, američke manekenke od njega mlađe 28 godina, i svima je odmah bilo jasno da je proslavljeni DJ Tiesto koji po nastupu zarađuje 250 tisuća dolara, na taj presladak način objavio važnu novost u svom životu.

image

DJ Tiesto je zorno pokazao koliko se veseli obiteljskoj prinovi

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Još se nije oporavila od gubitka bebe, a britanska glazbenica već je doživjela novi udarac

Potvrdio je to i porukom u objavi na društvenim mrežama: "Dečko je na putu", pa će tako njihva 16-mjesečna kćerkica Viola najesen dobiti brata.

Legenda svjetske elektroničke glazbe, čije je pravo ime Tijs Michiel Verwest, na dodjelu je stigao u zlatnocrnom odiju Dolce&Gabbana, dok je Annika Backes Verwest zablistala u crnoj čipkastoj večernjoj haljini.

image

Par se vjenčao u pustinji velikog slanog jezera Utah Desert 2019.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Sedam namirnica koje bude libido, a neke od njih, nažalost, sigurno još niste probali

Par se upoznao u veljači 2015. u njujorškom restoranu Catch u društvu zajedničkih prijatelja, a nerazdvojni su otkako su se ludo proveli na festivalu Coachella iste godine, gdje je DJ Tiësto bio jedna od glavnih zvijezda, a Annika Backes njegova VIP gošća. Nizozemski DJ svoju je dragu zaprosio 2018. na Maldivima, a za vjenčanje su odabrali jednu od najneobičnijih destinacija - pustinju velikog slanog jezera, poznatiju po imenu Utah Desert u okolici američkog grada Salt Lake Cityja.

Linker
12. travanj 2024 12:17