Matea Smolčić Senčar
slavlje do duboko u noć

Na dan finala stigao je sin: Frano Ridjan najsretniji je jer se nije dogodilo ono čega se bojao

Televizijski voditelj Frano Ridjan (34) i njegova supruga Lea dobili su prinovu u obitelj. Beba je stigla na sami dan finala showa 'Supertalent', a sretnu vijest je objavio fotografijom iz poznatog crtića 'Kralja lavova'.

"Brzinom munje stigao je novi član obitelji Ridjan. Malo sam manji od brata, ali ću brzo nadoknaditi jer sam odmah krenuo papati. Čim sam izašao, nezadovoljan novom okolinom, odmah sam ubacio palac u usta i nastavio drijemati, ali obveze me čekaju - vaganje, mjerenje i ostale stvari tek slijede", rekao je u svom stilu ponosni tata Frano Ridjan za Dnevnik.hr.

Ova godina je za televizijskog voditelja bila prepuna sretnih vijesti. Nakon šesnaest godina rada na državnoj televiziji ljetos je prešao na Novu TV i postao jedan od voditelja showa Supertalent, a prije toga ga je supruga Lea (33), komunikologinja s kojom ima dvogodišnjeg sinčića Maura, obavijestila da je - trudna.

Matea Smolčić Senčar

Vrckavi voditelj u intervjuu za Gloriju je tada otkrio da će beba broj dva u njihovu obitelj stići oko Božića. "Nadam da moja gospođa neće roditi baš tijekom finala. Bilo bi zanimljivo da kažem: "Dame i gospodo, vraćam se nakon reklama koje će potrajati jer moram u rodilište!", šalio se Frano koji je skoro predvidio datum rođenja. Lea Ridjan je porijeklom s otoka Krka pa je njegov prvi sin Mauro rođen u Rijeci, a drugo dijete će, upravo zbog suprugovih poslovnih obaveza, na svijet donijeti u Zagrebu. Frano se uoči dolaska sina pohvalio i novom linijom, u nekoliko mjeseci je smršavio 18 kilograma.

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: frano ridjan
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Frano Ridjan

Frano i Lea vjenčali su se u listopadu 2016. godine, a on ju je nešto manje od godinu dana ranije javno zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu.

Linker
19. travanj 2024 09:24