Bizarno ili?

Na koga vas podsjeća Damiano David? Internet zaludjela neobična usporedba seksi rokera i slavne princeze

Jedna od najpopularnijih osoba na svijetu trenutno je 22-godišnji talijanski roker koji se bendom Maneskin pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu. Mediji i društvene mreže ne prestaju brujiti o njemu, a neki su otišli toliko daleko da su primijetili sličnost između njega i pokojne princeze Diane.

Euforija oko Damiana Davida, frontmana grupe Maneskin koja je pobijedila energičnim nastupom na ovogodišnjem Eurosongu, nimalo se ne stišava.

Buntovni, istetovirani, ali neodoljivo seksipilan 22-godišnjak zaludio je žene širom svijeta, kojima ne smeta što Damian često u načinu odijevanja (na Eurosongu je nosio čizme s visokom petom poznatog dizajnera Christiana Louboutina) pokazuje i svoju žensku stranu.

Čitajte i: Četiri godine ljubi ovu ljepoticu: Damiano David u privatnom životu sušta je suprotnost onome što radi na pozornici

Crna olovka oko očiju, nalakirani nokti, štikle i suknje, u kombinaciji s njegovim tajanstvenim i pomalo divljim pogledom napravili su od ovog mladog rokera svjetsku senzaciju. U samo nekoliko dana od pobjede na Eurosongu uspio je skupiti više od 3 milijuna pratitelja na Instagramu, a na Twitteru je sada osvanula prilično bizarna usporedba njega i princeze Diane.

Naime, jedan je korisnik Twittera primijetio sličnost između glazbenika i pokojne princeze te je napravio kolaž za usporedbu. Nije dugo prošlo da kolaž postane viralan - slične crte lica između Damiana i Diane primijetili su mnogi, dok su drugi prokomentirali da je ovo čista glupost.

"Prestanite, ovo će upropastit će njegovu privlačnost", rekli su oni kojima ova usporedba nije nimalo zabavna.

Čitajte i: Glamurozni rokeri iz Rima! Otkrivamo u čemu leži tajna neodoljivo seksipilnih pobjednika Eurosonga

No, ova igra dosegnula je malo veće razmjere jer su se neki korisnici Twittera zaista potrudili pronaći fotografije Damiana i princeze Diane u sličnim pozama, koje su izazvale salve smijeha.

Koliko god žene uzdisale za Damienom, sve šanse im padaju u vodu jer je već četiri godine u sretnoj vezi s fotomodelom i influencericom Giorgiom Soleri.

Linker
16. travanj 2024 07:00