Maja Šuput
 Maja Šuput / Instagram
Kud svi, tu i Maja

Na lokacijama koje su hit na Instagramu: Maja Šuput ima fotku koju svi žele

Nenad Tatarinov i Maja Šuput uživaju na Baliju, a tamo su posjetili i najpopularnije znamenitosti tog egzotičnog otoka, ali uživali i na lokacijama koje su pravi hit na Instagramu.

Maja Šuput i dalje uživa sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom (36) u odmoru na egzotičnom Baliju. Kao pravi turisti, Maja (40) i Nenad uživaju u znamenitostima otoka, svakodnevno uživajući usto i u romantičnoj atmosferi, ali i u atrakcijama koje su vam sigurno već poznate. Tako se popularna pjevačica, iako se panično boji visine, nije mogla odoljeti atrakciji poznatijoj pod nazivom Bali Swing. Ne postoji turist koji se s Balija nije vratio s fotografijama ove atrakcije - velike ljuljačke vezane za palmu.

"Tooo! Uspjela sam! Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam - idem! Lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi išao na ovu ljuljačku", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj se jasno vidi kako uživa na jednoj od najpopularnijih atrakcija u lepršavoj tirkiznoj haljini. Među komentarima oduševljenih pratitelja našao se i Marko Grubnić koji je Maji rekao kako će odsad u svakom spotu letjeti.

Sa svojim suprugom Nenadom isprobala je još jednu turističku atrakciju grada Ubuda. Smjestili su se u 'Love Nest', odnosno ljubavno gnijezdo koje sa savršenom pozadinom čini predivnu kulisu za romantično fotografiranje. Par je uživao u poziranju, a romantične fotografije, i one šaljive, zauvijek će ih sjećati na putovanje na kojem su proslavili i drugu godišnjicu zaruka.

--> Pogledajte u kakvom luksuzu uživa Maja Šuput: Sa suprugom odmara u resortu na Baliju

Da podsjetimo, Maja i Nenad uputili su se na još jedno putovanje u svojoj zavidnoj kolekciji destinacija koje su posjetili, a na isto su se zaputili samim početkom siječnja.

Linker
19. travanj 2024 21:38