Bravo!

Na samom cilju: Glumica se vratila u austrijsku kliniku da izgubi posljednje dvije kile

Omiljena bucka proteklu je godinu provela u napornom vježbanju i potpunoj promjeni ishrane, što je dovelo do zavidnih rezultata, cilj joj je bio na svojih 159 centimetara doći do 75 kilograma težine.

Glumica koja je svojom transformacijom protekle godine zadivila cijeli svijet, privodi svoje putovanje kraju - i to na istome mjestu gdje ga je započela - Rebel Wilson vratila se u luksuzni medicinski centar VivaMayr u Austriji. Ni pandemija, ni zabrane putovanje nisu spriječile Wilson da kraj 2020. provede u tom luksuznom medicinskom, detoks i wellness centru. Rezervirala je svoj boravak pred sam kraj godine kako bi dosegla željenu težinu od 75 kilograma.

Tako je njena godina zdravlja doslovno napravila puni krug, jer je upravo u tom centru Wilson krenula s mršavljenjem.

"Vratila sam se jer će mi 2021. biti nevjerojatno zauzeta, dolazi mi projekt za projektom, tako da sam se željela vratiti u VivaMayr. Nadam se da ću ojačati imunitet i izgubiti svoje posljednje dvije kile", otkrila je ova 40-godišnjakinja za People.

Osim što uživa u šetnjama na svježem, planinskom zraku oko obližnjeg jezera, Rebel je pokazala i jedan komadić luksuzne klinike iznutra. Zatvoreni bazen, koji je na raspolaganju klijentima klinike glumica itekako koristi i uvrstila ga je u svoju dnevnu rutinu. Ubrzanim videom pokazala je koliko ga mnogo puta može preplivati, a ostakljeni bazen pruža pogled koji oduzima dah.

"Uživanje u jutarnjim šetnjama jedan je od zdravstvenih tretmana u institutu. Svoju godinu zdravlja završavam jaka na mjestu koje mi je dalo početni zamah", napisala je Rebel.

Kakva je to Mayr metoda?

Prvi put je kliniku posjetila 2019. i postigla zadivljujuće rezultate prateći plan ishrane poznat i kao Mayr metoda, a kako kaže izvor sada, pred kraj godine, ponovno će se strogo pridržavati metode.

Metodu je osmislio austrijski liječnik dr. Franz Xaver Mayr prije gotovo 100 godina. Centar se, koristeći njegovu filozofiju, posvećuje svojim klijentima i individualno im prilagođavaju prehranu iz koje izbacuju međuobroke i grickalice, smanjuju unos glutena i mliječnih proizvoda, a podučavaju ih i pravilnom žvakanju hrane.

Plan prehrane bazira se na cjelovitim namirnicama s visokim alkalnim udjelom, poput povrća, svježe ribe i jogurta od kozjeg mlijeka. Taj pristup eliminira intolerancije na hranu, smanjuje šećer, potiče na sporo jedenje hrane, pojačava imunosni sustav i smanjuje upale.

Uz ovu promjenu prehrane Rebel je i drastično povećala svoju tjelovježbu, sada to, uz nadzor trenera, radi i do šest puta tjedno uz to ide na česte duge šetnje.

Linker
19. travanj 2024 22:09