Maja Jurovic
glavne u centru grada

Na špici smo uhvatilii poznatu mamu i njezine dvije kćeri - na njihov plan bi svatko pristao

Jelenu Perčin Otašević i njezine kćeri sreli smo u njihovim posljednjim pripremama za more gdje će sve biti po njihovom. Sretnu obitelj uskoro čeka i veliko slavlje, njihova Maša proslavit će svoj prvi rođendan.

Prošla godina je crnogorskom glumcu Momčilu Otašević (29) i zagrebačkoj glumici Jeleni Perčin (38) donijela puno radosti. Najprije se par nakon dvije i pol godine romantične veze vjenčao u njegovom rodnom Cetinju, a onda je u kolovozu stigla njihova djevojčica Maša.

Na bajkovitom proljetnom vjenčanju glumica je zablistala u satenskoj zelenoj haljini bez naramenica, a ovih dana bračni par skuplja svoje prve zajedničke ljetne uspomene.

"Ljetni plan nam je dug i topao odmor", otkrila nam je poznata glumica koju smo uhvatili pred odlazak na ljetovanje s obitelji gdje planira uživati punim plućima. Zagrebačka glumica dubrovačkih korijena za šetnju gradom pred odlazak na plažu zablistala je i na zagrebačkoj špici gdje je privlačila znatiželjne poglede. Trendi dugu cvjetnu haljinom s prorezima kombinirala je uz srebrne remenčiće i crvenu torbicu s potpisom Marca Jacobsa.

Spica / Zagreb 20.07.2019. / foto: Maja Jurovic / Jelena Percin i kcer Lotta i Masa
Maja Jurović
Jelena Percin i kćeri Lotta i Maša

Spica / Zagreb 20.07.2019. / foto: Maja Jurovic / Jelena Percin i kcer Lotta i Masa
Maja Jurović
Jelena Percin i kcer Lotta i Masa

Spica / Zagreb 20.07.2019. / foto: Maja Jurovic / Jelena Percin i kcer Lotta i Masa
Maja Jurović
Jelena Perčin i kceri Lotta i Masa

Poznata Dubrovkinja šetala se špicom sa svoje dvije princeze, desetogodišnjom Lotom i malenom Mašom koja je prava radost cijeloj obitelji, a koja će sredinom kolovoza proslaviti svoj prvi rođendan.

"U 2018. godini dogodilo mi se sve lijepo pa mislim da je to s nekim razlogom. Toliko uživam da ne stignem ni razmišljati o tome kolika je sve to promjena. Ali definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Puno se toga dogodilo na emotivnom planu, a vraćaju mi se i sjećanja: razmišljam kako su moji roditelji nešto napravili, pa kakav je bio moj odnos sa sestrom dok gledam Mašu i Lotu. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije", rekao je u prosincu Momčilo Otašević za Gloriju.

Jelena se već sredinom veljače 2019. vratila u predstave zagrebačkog HNK-a, a uz taj angažman glumica predaje dramsku nastavu u prvoj privatnoj gimnaziji i zato joj je ljetni odmor prijeko potreban.

Jedan od najljepših glumačkih parova upoznao se na snimanju popularne serije Nove TV "Zora dubrovačka", a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su snimali zajedno, za njih znakovitog naziva "Kud puklo da puklo".

Linker
24. travanj 2024 04:35