LJETO NA PAGU

Na zasluženom odmoru: S osmijehom od uha do uha Ana Rucner pozirala u badiću neobična kroja

Nakon nastupa u Dubrovniku, popularna domaća violončelistica odmara na Pagu, a pratitelje na društvenim mrežama je oduševila posljednjom objavom.

Poznata domaća violončelistica Ana Rucner pohvalila se na društvenim mrežama kako uživa u ljetovanju na Pagu.

S osmijehom od uha do uha, Ana je poput prave dame pozirala na osunčanom kamenom zidiću u jednodjelnom asimetričnom badiću i velikom slamnatom šeširu koji je štiti od sunca.

Čitajte i: Ana Rucner: Savršeno tijelo na plaži zahvaljujući navikama koje svatko može primijeniti

Raspuštene kose i u potpuno prirodnom izdanju, Ana je u opisu fotografije napisala: "Napokon preplanuli ten i jedan sasvim savršen dan na plaži".

Kratko je vrijeme bilo dovoljno da Ana prikupi preko tisuću lajkova, a ubrzo su se počeli nizati i komplimenti obožavatelja.

"Prelijepa", "Divna i dobra", "Tako prirodna, Zračiš dobrotom", samo su neki od komplimenata obožavatelja upućenih domaćoj glazbenici.

Nakon nedavnog nastupa u Dubrovniku na festivalu 'Ana u gradu' gdje je glazbenica zasvirala u društvu bivšeg supruga Vlade Kalembera i sadašnjeg dečka Marka Duvnjaka, Ana je uzela zasluženi odmor na Pagu, gdje je sudeći prema društvenim mrežama, sezonu kupanja otvorila još krajem svibnja.

Linker
24. travanj 2024 18:57