stravična nesreća

Nada se najboljem! Djevojka Tigera Woodsa bdije uz njegovu bolesničku postelju

Erica Herman snimljena je kako svog višegodišnjeg partnera posjećuje u bolnici ohrabrujući ga informacijom da će se morati suočiti s oporavkom od 18 mjeseci.

Djevojka Tigera Woodsa s kojom je u vezi posljednjih pet godina, posjetila ga je u bolnici nakon stravične prometne nesreće koju je doživio prije par dana, a zbog kojeg je trebao hitnu operaciju. Viđena je kako stiže u medicinski centar Harbour-UCLA dok se legendarni sportaš nastavlja oporavljati nakon što je izvučen iz olupine svog terenca.

image
Ljubavni par snimljen 2019. na utakmici.
WILLIAM WEST/AFP/PROFIMEDIA

Prava je sreća da ovom slavnom Amerikancu nije amputirana noga, no unatoč tome čeka ga dugotrajan i mukotrpan oporavak. Zato mu mnogo znači što uz bolesničku postelju bdije njegova desetak godina mlađa djevojka, menadžerica u ugostiteljstvu koja je uspjela smiriti neobuzdanog Woodsa, a prihvatila je i njegovo dvoje djece.

Čitajte i: Liječnici se bore da mu spase noge: Tiger Woods teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

image
Erica Herman snimljena je ispred bolnice.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Erica je u bolnicu stigla s čovjekom za kojeg se vjeruje da je bio Tigerov dugogodišnji caddy Joe LaCava – čovjek koji ga prati na terenu noseći mu torbe, no osim toga je i njegova psihološka podrška. ,

Ranija izvješća govorila su kako je Tiger "budan, reagira i oporavlja se" u bolnici nakon što mu je slomio desnu nogu. Međutim, potvrđeno je da put do oporavka ne izgleda lako.

Čitajte i: Zla kob sportskog genija: Može li Tiger prebroditi novi životni brodolom?

image
Djevojka Tigera Woodsa bdije uz njega.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da bi ekipa koja je dojurila na mjesto nesreće izvukla 45-godišnjeg igrača golfa iz automobila, morali su izrezati olupinu SUV-a kako bi ga bolničari kolima hitne pomoći prebacili u bolnicu. Šerif okruga Villanueva rekao je da neće podnijeti nikakvu optužnicu protiv Woodsa iako je istaknuo da je bio u ‘lucidnom stanju‘. "Vjerujem da je bio trijezan i da je ovo ono što je – nesreća", rekao je i potvrdio da nije pozvan stručnjak koji bi provjerio je li sportaš bio pod utjecajem droga ili alkohola.

Linker
23. travanj 2024 19:42