Oda ljepoti življenja

Najpopularnija pjesma Instagrama: Nije li ovo najbolji singl za instant podizanje raspoloženja?

Duet su mama i kći snimile i objavile kao poklon za Valentinovo svim obožavateljima, postala je jedna od omiljenih hitova koja donosi ljubav cijele godine

Jedna od pjesama koja je definitvno postala simbol optimizma nakon svih teških situacija koje su nas zatekle jest obiteljski hit koji je pjevačica Pink snimila sa svojom 10-godišnjom kćerkicom Willow Sage Hart. Korisnici društvenih mreža u svojim objavama često posežu za ovom pjesmom kako bi istaknuli svoje dobro raspoloženje i optimizam.

Pink i Willow već su nekoliko puta surađivale, a posljednjim nastupom na dodjeli Billboard Music Awards, potkraj svibnja oduševile su publiku diljem sivjeta. Mama i kći izvele su niz akrobacija u zraku, dok je u podlozi svirala njihova pjesma. Pink je tom prigodom primila Icon Award, a osim kćeri na dodjelu je došao i njen četverogodišnji sin Jameson Moon Hart.

Pogledajte video

"Willow je rasturila", kazala je u svom govoru zahvale. "Volim ono što radim i volim ljude s kojima to radim. I prilično smo dobri u onome što radimo, ali nama ne bi bilo važno i da nas nitko ne izađe vidjeti. Zato hvala svima diljem svijeta što ste izašli. Hvala što ste dopustili da se zaliječimo zajedno. Ne mogu dočekati da ovo ponovimo, dok se ne iznojimo jedni po drugima. Ovo je bila iznimna čast", kazala je Pink u govoru zahvale, nakon što su ona i Willow zadivile gledatelje svojim sinkroniziranom akrobacijama u zraku.

Čitajte i: Poklon za Valentinovo: Pink objavila duet s kćericom, malena oduševila svojim glasom

Poklon za Valentinovo

Baladu "Cover Me In Sunshine" pjevačica i njena kći objavile su kao poklon za Valnetinovo svim svojim obožavateljima. Duet je stovren s nadom da usreći i druge. Uz pjesmu snimile su i spot u kojem se mama i kćer igraju - sretne i obasjane suncem!

"Prošla godina je na razne načine utjecala na nas. Bilo je tuge, usamljenosti, straha. Ali godina je bila i tiha, za promišljanje, veliki učitelj. Willow i ja smo našle udobnost u glazbi. Ovu pjesmu objavljujemo samo iz jednog razloga - nadamo se da će i vama donijeti sjaj sunca i udobnost“, poručila je Pink.

Pogledajte video

Ovo nije prvi put da slavna pjevačica javno spominje i surađuje s kćeri, posebno je dirljiv bio govor tijekom dodjele MTV-jevih nagrada 2017. umjesto klasične zahvale Pink se s pozornice obratila svojoj tada šestogodišnjoj kćeri i ujedno poslati važnu poruku o tome kako se često percipira žensko tijelo i djevojčice i žene vrednuje samo po izgledu.

Čitajte i: Pink i njezin sin zarazili se koronavirusom: ‘Ova bolest je ozbiljna i stvarna!‘

"Reći ću vam kako sam nedavno vozila svoju kći u školu, a ona mi se iz vedra neba obratila: ‘Mama, znaš, ja sam ti najružnija djevojčica jer izgledam kao dječak s dugom kosom.‘ I moj se mozak odmah zapalio: ‘Isuse Bože, pa tebi je šest godina! Zašto? Odakle to dolazi, tko ti je to rekao? Ali nisam ništa rekla. Otišla sam kući i napravila joj prezentaciju prepunu androginih rock zvijezda i umjetnika koji žive svoju istinu, koje vjerojatno ismijavaju svaki dan njihovog života, ali koji unatoč svemu nastavljaju, mašu svojom zastavom i inspiracija su svima nama ostalima".

Mnogim ljudima protekla godina bila je izazovna, a Pink nije krila da je i ona 'odradila' zahtjevan niz izazova - prvo se zarazila koronavirusom, a kasnije je dobila infekciju stafilokokom, uz sve to slomila je gležanj. No sve je to savladala uz pomoć glazbe i obitelji.

Linker
25. travanj 2024 17:48