Izbor magazina People

Najseksi muškarac 2020.: Michael B. Jordan ponos je ženskog dijela obitelji i još uvijek solo

Mladi glumac istaknuo se ulogama u blockbusterima, a u svojoj zemlji i angažiranosti oko pokreta Black Lives Matter, povodom osvajanja titule najzgodnijeg živućeg muškarca otkrio je zašto je još uvijek slobodan, kao i tko će se najviše razveseliti ovom postignuću.

Glumac koji je ostvario nekoliko fantastičnih uloga i paralelno radi u svojoj produkcijskoj kući - Michael B. Jordan (33) prema izboru poznatog časopisa People ove je godine proglašen za najseksi živućeg muškarca. "To je cool osjećaj. Znate kako se uvijek svi šale, kao - Mike, ovo vjerojatno nikad nećeš dobiti. Ali dobar je osjećaj biti dio tog kluba", kazao je Michael u razgovoru za časopis.

Otkako je isklesao tijelo za ulogu Adonisa Creeda, za film "Creed" iz 2015. do utjelovljivanja super-zločinca Erik Killmonger, neprijatelja Black Panthera u 2018. - Jordan sigurnim koracima ostavlja svoj trag u Hollywoodu.

Odrastao je u Newarku, New Jersey, a roditelje Donnu i Michaela zajedno s bratom Khalidom i sestrom Jamilom navodi kao zaslužne za to što sve ove godine stoji nogama čvrsto na zemlji.

"Mama i tata su žrtvovali toliko toga da sestri, bratu i meni omoguće sve. Jako sam zahvalan. Iskreno, svi su imali toliki utjecaj na mene i na to kako pristupam svakom danu. Bez toga, mnoge stvari ne bi bile iste", kazao je glumac za People.

image
Sylvester Stallone kao Rocky Balboa i Michael B. Jordan kao Adonis Creed, u filmu Creed 2.
IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Kada ne radi obožava voziti automobile, kuhati i igrati video igre, a tajnu svog samopouzdanja zahvaljuje jednoj spoznaji. "Kada potpuno shvatiš da ne možeš sve učiniti sretnima. Možeš imati najbolje namjere na svijetu, ali uvijek će iskrsnuti neka kontroverza ili će neku negativu baciti u tvom smjeru", objasnio je Michael. Zato je ponekad bitno vjerovati u svemir i sebe i što se njemu čini dobro.

Još uvijek solo, ali zna što traži

Na pitanje tko će biti najviše uzbuđen zbog njegove nove titule, bez razmišljanja Michael je odgovorio da su to žene u njegovoj obitelji. "Ovo će sigurno imati posebno mjesto u kući".

image
Michael kaže da će titula najseksi muškarca najviše razveseliti ženski dio njegove obitelji.
CHRIS CHEW/UPI/PROFIMEDIA

Glumac je još uvijek sam, ali jako dobro zna što traži od veze i od partnerice.

"Uspješna veza uključuje dobar humor, pravo razumijevanje, jer život glumaca ne pogoduje vezi - stvarno ne pomaže" kazao je.

"Netko tko je brižan. Imam cijeli popis. Vjerojatno zato je moje dupe još uvijek singl, ali da, to je cijeli popis", našalio se na temu svoje idealne partnerice.

image
Kao negativac Erik Killmonger nasuprot Black Pantheru.
ALAMY/PROFIMEDIA MARVEL STUDIOS/DISNEY

Isto tako, ne može se odlučiti što mu je najbitnije kod izgleda njegove idealne žene. "Oh, čovječe. To su i usta, zubi. Mislim da sam u posljednje vrijeme obraćao pažnju na oči, zbog maski. Volim ženske bokove, bedra. Ruke i noge. A kojim redom to ide je sasvim drugo pitanje", kazao je Michael. Glumac je potvrdio da se definitivno vidi kao obiteljski čovjek u budućnosti.

Linker
24. travanj 2024 14:33