Privatne fotografije
ROĐENDAN ZA PAMĆENJE

Najslađa proslava u obitelji Ane Zaninović: Dar bake i djeda nitko nije mogao nadmašiti

U domu ponajbolje hrvatske tekvandoistice Ane Zaninović Đapić (31) prošli je vikend bilo jako veselo. Poznata Splićanka i njezin suprug, ekonomist Duje Đapić (29), u subotu su proslavili prvi rođendan njihovog sinčića Tome.

- Rođendanski party je održan u kući suprugovih roditelja. Bilo nas je tridesetak, a djecu je zabavljao klaun Šarenko - otkrila nam je Ana, čiji je sinčić Toma prvu godinu napunio 5. prosinca, no zbog poslovnih obaveza ona i suprug su slavlje organizirali ovog vikenda.

Privatne fotografije

Privatne fotografije

Privatne fotografije

- Toma je cijelu subotu bio toliko uzbuđen da je od sreće samo pljeskao ručicama. Dobio je puno darova, uglavnom odjeću i igračke, a najviše ga je obradovao poklon bake i djeda Đapić koji su mu darovali dječji motor na akumulator. Lucija mu je, pak, kupila zimsku vreću za njegova dječja kolica – govori proslavljena sportašica, dodajući da joj je blizanka Lucija Zaninović Kuzmanić, vlasnica olimpijske bronce u teakwandou, i bila od velike pomoći u organizaciji rođendana jer je njezin sinčić Ervin prvi rođendan proslavio početkom studenog.

Privatne fotografije

-Toma i Ervin se super slažu. Lucija i ja ih odgajamo poput braće: svaki dan se skupa igraju, a sa sobom ih vodimo čak i na treninge – kaže mlada mama.

Privatne fotografije

Linker
14. travanj 2024 01:27